sunnuntai 19. heinäkuuta 2020

Kesäkevennys



Kesä on osoittautunut jälleen kerran varsinaiseksi laiskottelun jaksoksi kosmetiikan suhteen. Se on kuitenkin myönteinen juttu, koska saa ikuisuuden pyörineisiin pulloihin vähän etäisyyttä ja raaskii tehdä pientä tyhjennystä tarpeellisiin kohteisiin. Aloitetaan kuitenkin näillä huimalla kahdella, jotka oikeasti tuli käytettyä ihan jopa loppuun :D Lasten Nivea aurinkosuihke suojasi ok, mutta tämä on ihan perus rasvaa, joka pitää huolellisesti levittää. Hiukan tämä suihkemuoto tätä levitystä tietysti nopeuttaa.

Niin ikään Nivean kosteusnaamio oli ihan ok, mutta merellinen väri ja puuterinen tuoksu toivat vahvan ysäriviban mieleen. Ei mitenkään supertoimiva tuote, joten en ostaisi. Tämä tuli jonkun lehden irtonumeron mukana, joten siihen hintaan nähden käyttelin mielelläni.




Tulin myös vihdoin järkiini hiusmuotoilun kanssa. En vaan jaksa purjata puolilikaisiin hiuksiin monia jauheita. Sitä paitsi pesen hiukseni lähes päivittäin nykyään, joten ne puolilikaisuuspäivät ovat vaan tosi harvinaisia minulle ylipäätään. Senpä vuoksi Wise Ways Herbalsin talkinkorvike ja Klippoteketin, Dermosilin ja Batisten hiuspuuterit saavat mennä. Pari varsinaista kuivapesusuihketta kuitenkin omistan vielä ja niidenkin kulutteminen tulee viemään pitkään.

Samoin suoristusrautailuni on aivan olematonta, joten Dermosilin BB-latvavoide voi jäädä pois. Satunnaisesti laitan yöksi vähän hiusten tuuheutta tilaukseen, mutta siinäkin laiskottelen ja käytän mieluummin suihkemuotoista suolavettä. Geeli saa siis poistua. Satunnaisia lämpömuotoiluja ja juhlia varten jäi kuitenkin olemaan muotovaahtoa ja lakkaa, joilla pärjään enemmän kuin hyvin varmaan vielä vuosia.


Sitten kategoria oikeasti jo ällöt. Dermosilin kasvoprimernäyte ja Runsas hoitovoide oli leikattu auki jo keväällä, joten en jää selvittämään, olisiko niistä vielä jotain kuivaa töhkää saanut irti vai ei. Dermosilin hohtovoide oli tosi monta vuotta käytössä ja pullistuu hiukan, joten heippatirallaa. Lumenen huulihoide oli myös käsilaukussa ainakin pari vuotta ja nyt myös alkoi haista pahalle. Miehille tarkoitetut Labello-huulirasvan ja Biotherm-käsivoiteen hommasin miehelleni joskus edellisen ostosmaniani aikana ehkä 2012-2015 välillä... joten bye. Käsivoiteen hän melkein sai tuossa ajassa käytettyä ja huulirasvaa ehkä kerran-pari, joten otanpa opikseni, kannattaako hänelle kantaa kosmelahjoja enää :D

Näiden pyörittely oli hyvä saada vihdoin loppumaan. Kevennyksen vaikutus kokonaiskosmetilanteeseeni osoittautui kuitenkin aika ohueksi, kun kuvia ottaessani hahmotin vihdoin kevään "muutaman tilaukseni" muodostaman volyymin... Onneksi kuitenkin turhuuksiin sortumisista huolimatta kasassa oli aiemmista shoppailukausista poiketen lähes pelkästään helposti säännöllisellä arkikaudella kuluvaa päivittäistavaraa ja monia minikokoja. Mutta palataan niihin tarkemmin tulevissa postauksissa! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti