maanantai 20. heinäkuuta 2020

Haalinnat 2/2


Yves Rocherin tilauksissa tulee hirveästi kropan pesuaineita kaupan päälle. Näistä viidestä olen tilannut itse muistaakseni vain nuo minit eli menneiden joulutuoksulinjojen puuterisen ja havuisen version. Havuinen menikin jo tytölle käyttöön. Nourishing shower creamin, Magnolia White tea -suihkugeelin ja ruususuihkugeelin sain siis kylkiäisinä ja ne menevät erittäin matalalla kynnyksellä käsisaippuaksi perheelle.


Tilasin myös ihan varsinaisia käsisaippuoita, Dermosililtä ihanan tyrnisaippuapussin ja YR:lta tuota mukavan puuterista joulukamaa.


Arkisemmaksi vartalonpesuaineeksikin olen niin kiintynyt helppoon ja nopeasti käytettävään palasaippuaan, että YR:n uudelleen valikoimiin ottamaa palasaippuaa oli pakko saada. Tämän Raspberry peppermintin lisäksi oli joku keltainen (mangoinen?) versio, mutta sain pidäteltyä senkin hamstraamista myöhemmälle ajalle. Sunlightia oli kanssa pakko saada ja sen pesuaineinen aromi vaan kuuluu kesään. Ja itse asiassa palamuotoiset aineet kuluu äkkiä, jopa kasvopesu on huvennut jo muutamassa kuukaudessa ohueksi!Dermosilin pussivoiteen olinkin kai jo näyttänyt edellisessä jemmajutussa. Nyt kroppavoiteita on senkin lisäksi tullut useita, eli millimäärä on aikalainen... Mutta jotenkin kyllä uskon noiden kuluvan heti, kun helteitä ei enää ole ja ihon rasvailu alkaa taas maistua. YR Nourishing Lipid-replenishing lotion taisi tulla kylkiäisenä. Tämä lienee tuhti talvivoide. YA Naturaen 75 ml minin tilasin YA:lta kokeiluun, varmaan aika ohut ja kevyt. YR Pure Camomillen tilasin itse postikuluttomuustäytteeksi. Tämä on niitä niveasoftmaisia, joiden pitäisi käydä kasvoille ja vartalolle, mutta jää nähtäväksi.

Lumene Harmonia on ihanaa turvemetsän tuoksuista, notkeaa ja ohutta voidetta. Kosteuttaa hyvin, ainoa miinus on pumppupullon helposti irtoileva valkoinen osa. Dermosil Body & mind -voide on tarkoitettu myös sekä kasvoille että vartalolle. Useana laiskana iltana se onkin pelastanut kasvot rasvatta jäämiseltä, kun on voinut samalla saunan jälkeen sipaista tätä. Mutta ei tuo paksu ja greippihajusteinen koostumus niin hyvin rasvoittuvalle kesäsekaiholle sovi, että tuota jatkuvasti voisi kasvoille käyttää.
Kevyt vartalotuoksu on kategoria, jonka olen ekodödöön siirryttyäni havainnut itselleni sopivaksi lisätuotteeksi iltoihin. Niinpä tilasin YR:n uutta persikka-tähtianisversiota. Mutta tässä on se ysäriltä tuttu niin ylikypsän persikan aromi, että jouduin antamaan tämän pois, kun ihan puistatti. Otinkin sitten vuosia vanhan Dermosilin Senses-linjan suihkeen vessasta huonetuoksujemmasta takaisin ihokäyttöön. Toimii ihan ok edelleen. 

Huh, olipas listattavaa! Mutta kyllä nämä ostokset ovat ainakin toistaiseksi isoa iloa ja innostusta lähinnä herättäneet, joten aion nauttia niistä täysin siemauksin tai tarvittaessa ulkoistaa ne nopeasti uusiin koteihin. Mites teidän shoppailukevät ja -kesä on menneet? Muuttiko korona shoppailupolitiikkaanne?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti