sunnuntai 27. lokakuuta 2019

Varastotilanne: palasaippuat


Aion siirtyä palamuotoisiin tuotteisiin niin pitkälti, kuin mahdollista. Minua ei mahdollinen kosketuksessa lisivä bakteerikanta pelota. Sitä paitsi nyt näitä enemmän käyttäneenä voin todeta, että laiska ja kiireinen pystyy ottamaan näistä kaikkein helpoiten käyttäessä. Ei pakkauksen aukomista ja sulkemista. Ja tottakai muovin ja veden kuskaaminen eessuntaas vähenee. Vielä hetken käytössä olevaa käsityöläistervapalaa en tähän ruvennut kuvaamaan, mutta tehdääs katsaus näihin vuosien varrella kertyneisiin jemmoihin.

Vaalealla alusella oleva SpaVivent Dudu-Osun mustasaippua on tällä hetkellä aamukäytössä kasvoille ja kainaloille. Se pesee natisevaksi, muttei ainakaan vielä kosteilla syyskeleillä ole kuivattanut. Tuoksu on aika vahva, muistuttaa rautakauppaa, kumisaappaita tai autonrengasliikettä. Ei siis mikään hajustettu tai edes kovin saippuamainen. Ihan kelpo tuote, omani ostin Ecokoti-pop upista Varkaudesta kesällä.

Rento-narusaippuat on tulleet joskus joululahjaksi. Nämä on ihan perinteisiä kasvipohjaisia saippuoita. Vihreä on eukalyptus ja ruskea tietenkin terva. Nämä päätin kuvan oton jälkeen siirtää keittiön käsisaippuoiksi eli en laske niitä omaksi kosmetiikakseni enää.

Katri Helena-linjan (tirsk ja silmien pyöräytys) sinivalkoinen saippua on niin ikään Rento-merkkinen ja saunalahjassa saatu. Se on voimakkaan havuinen ja yrttinen, otin sen nyt SebaMedin tilalle ihan suihkusaippuaksi.

Vasemmalla oleva punainen rasia sisältää Dermosilin joululinjan alesta ostetun Luna-palan, joka on ihan geneerinen mukava hajustettu perussaippua.

Pieni neliönmuotoinen pinkki pala on kosmetologiliikkeestä lahjakortin kuluttamiseksi valkattu La Nature rosmariini-minttusaippua. Se kyllä tuoksuu niiden sijaan sellaiselle Imperial Leather-henkiselle vanhalle kunnon palasaippualle.

And just to keep it real: tältähän tuo mustasaippua oikeesti yleensä näyttää!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti