sunnuntai 27. lokakuuta 2019

Lisää loppuneita


Sain vuosia vanhan Dermosil Active-vartalosuihkeen vihdoin käytettyä pois. Olen säästänyt tätä vain selän rasvaukseen, koska ylettäminen oli helppoa ja ohut maitomainen voide ei sulanut, vaikka selkä olisi myöhemmin hionnut. Sitruksen valkoisen osan ja ehkä jopa mintun tyyppinen tuoksu ei ollut hyvä. 

En siis ostaisi tätä samaa, vaikka olisi mahdollista. En kyllä taida mitään toista suihkerasvaakaan ostaa enää tilalle. Tämä on mielestäni vähän sellainen keksimällä keksitty turhaketuotekategoria: suurimpaan osaan selkääkin rasvaa saa kyllä yleensä itse laitettua ja toisaalta jos rasvan pitää olla tosi ohutta, niin tarvitseeko silloin rasvaa ollenkaan? 

Myöskään SebaMed  Olive face &  body wash ei mene jatkoon. Mukavan raikas tuoksu oli aavistuksen miehekäs ja yllättäen en oikein ylipäätään enää halua kasvotuotteiden tuoksuvan. Käytin siis loppuun pelkkänä suihkugeelinä, enkä kyllä jäänyt kaipaamaan. Nääh, palasaippua on näppärämpi.

Miten te olette ratkaisseet selänrasvauskuvion? Onko kokemuksia ekologisista ratkaisuista ilman erillistä suihkerasvaa? (Siis muitakin, kuin pyytää asuinkumppania rasvaamaan :D)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti