tiistai 2. kesäkuuta 2020

Täydennystä



Muutamat arkiset tuotteet alkoivat olla vähissä, joten nähtyäni Dermosilin postikuluttomuus jo 25 € ostoksesta -tarjouksen päätin tarttua siihen. Arkivartalovoidepumppu hörppäilee jo tyhjää, joten tilasin Vitamin E -täyttöpussivoiteen. Toivon todella ihastuvani tähän, sillä tämä olisi halpa ja edes hieman ekologisempi. Myös omegaöljy on lopuillaan, joten otin näitä puolukankiviöljykapseleita kokeiluun. Niissä oli myös beetakaroteenia, joten saas nähdä toimiiko myös aurinkokapselina, joita yleensä syön näihin aikoihin.




Ylläripylläri myös käsisaippuat oli kuluneet taas viimeiseen pussiin, joten yksi kummallekin vesipisteelle varalle.




Ilmaisina ekstroina valitsin Dermosilin kasvokuorintanäytteen ja ekologisen linjan käsisaippuan. Kuorintaa en ole ehkä edes koskaan kokeillut, käsipesu taas on ihan mukiinmenevä tuote.




Taannoiset aurinkovoideostokseni olivat oikeastaan vain kasvoille ja oman ihoni tarpeisiin sopivia. Ostinpa siis apteekki- ja ruokakauppareissulta perheen yhteisiä vartaloaurinkovoiteitakin vielä. Menin lasten fysikaalinen suoja ja vartalon kuivapintaiset suihkeet mielessäni ostoksille. Ja kuinka ollakaan, kaikki haluamani löytyi tarjouksista! Orionin suoja on kai aika kehuttu, tämä on se sinistä väriä sisältävä. Nivean aerosolisprayt on tosi kuivia ja pumppusuihkekin pitäisi olla kuivaöljytyyppinen. Saapa nähdä, itse en ole vielä kokeillut yhtäkään tästä kuvasta, mutta superrasvanirso 10-vuotias kelpuutti ainakin tuollaisen Nivean aerosolin mukisematta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti