keskiviikko 24. kesäkuuta 2020

Loppuneita




Well, hello. Olen viime viikot keskittynyt niin innokkaasti terveelliseen ruokailuun ja liikuntaan, että kosmetiikkaharrastus on tuntunut jäävän ihan taka-alalle. Mutta tarkemmin asiaa tutkiessa, niin onhan näitä kuitenkin kulunut! Yllä olevat palatuotteet olivat oikein kelpoisia. Pieksämäkeläisen Elsannan Sitrus-shampoo oli aivan ihana, hieman maitotuotteiseen taitetun situunan tuoksuinen. Kuin lemon posset-jälkiruoka. Shampoo oli erittäin helposti vaahtoava ja pesevä. Tulen taatusti ostamaan joskus lisää. Hauska, jäätelökippoa muistuttava pakkaus. Hinta oli n. 9 €. Dermosilin joulusarjan Luna-saippua oli geneerisen kukkais-hedelmäisen tuoksuinen ja hoiti hommansa moitteetta.




Vartalopuolen tuotteet olivat kaikki vähän pitkin hampain käytettäviä, mutta nytpä niistä on päästy. A-Derma Xera-Mega Confort oli lupauksensa mukaan kuivan-erittäin kuivan ihon tarpeisiin. Todella lähmäävää minulle, jonka iho on normaali-kuivahko. Seuraavana päivänäkin oli vielä nihkeää tuntumaa iholla. Mutta lapsen atopialäikkiin oli hyvä, samoin pyykinraikas tuoksu ok.

Raikastinpuolelta käyttelin tutun Biothermin Deo puren, kun anopilta sellaisen satuin saamaan. Hyvä sitruunan tuoksu, mutta tämä ei enää pitänyt minulla senkään vertaa mitä edellisillä käyttökerroilla. Joten kotona puoli-ilmaiseksi tehtävä ja pitävä soodadödö vie kyllä kirkkaasti voiton. Myös Yvesin Lemon Basil-tuoksusuihketta koetin käyttää kotidödönä, mutta tehoa ei riittänyt kuin tunniksi-pariksi, mikä tietysti esim. saunan jälkeiseen aamutakkihiiviskelyyn riittää ihan mainiosti.




Kasvojenhoito on varsinkin jäänyt ihan pikaliippaisujen varaan, mutta tyhjensin kuitenkin täysikokoisen puhdistavan naamion. YR Sebo Végétal Pore Clearing Charcoal mask nojaa salisyylihappoon, mutta ei poikkeuksellisesti ärsyttänyt ihoani, kuten monet salisyylituotteet ovat ennen tehneet. Ei kuitenkaan niin tehokas tai mukavakaan, että silti himoitsisin lisää. Ikävä kurkku-ruohikkohajuste. 

Dermosilin savinen Kasvojen syväpuhdistus oli ihan ok rakeeton ja helmiäismäisen raikkaan tuoksuinen putsari, mutta tuo mentoliviilennys ei vaan ole kaverini. Myös rakeellinen Kasvojen kuorintavoide toi tuoksua ja harvoja sinisiä kuorintapalleroita myöten mieleen 90-luvun Nivean, ei jatkoon. YR Lifting Végétal Enhancing Day care oli näistä yllättäen suosikkini. Kelpo päivävoide pehmeän helmiäismäisellä tuoksulla. Hieman oudosti venyvä koostumus ja vähän tuntui kuivuvan kalvomaiseksi iholle, muttei mitenkään tahmaava ylipäätään päivän edetessä. En silti ostaisi itse tätäkään.


Jopa pari tukkatuotetta lisää kului pois. Dermosilin Arganöljyhiusnaamio oli paksua ja valkoista. Se selvitti ja runsautti hiuksia ok, mutta erittäin voimakas pyykkipulverinen tuoksu oli minulle liikaa. En siis ostaisi. Toisena tyhjeni täysikokoinen puteli suosikkihiushuuhdettani YR:n vadelmaetikkaa. Aivan upea aidon vadelman tuoksu! Tykkään tämäntyyppisistä hoitoaineista, jotka vaan antavat kiiltoa ja selvitystä tekemättä turhan hoidettua ja raskasta lopputulosta. That's all, folks! Seuraavana tulossa muutamia ostoksia ja muulla tavoin hankittuja uusia tuotteita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti