keskiviikko 3. kesäkuuta 2020

Loppuneita


Viime loppuneista onkin jo aikaa. The Body Shopin kylpypommin koostumus on kyllä mukavan sihisevä ja voimakastuoksuinen. Harmi vaan, että tässä Coconutissa oli tympeän mausteinen pohjatuoksu. Lapset kyllä surutta kylpivät siinä siitä huolimatta.

Eucerinin Aquaphor on Amerikassa ilmeisen kulttituote "joka vaivaan", kuten meillä apteekin Bepanthen. Mutta tämä on ihan eri tyyppinen tuote, vaseliinipohjainen. Minä en kokenut tuotteessa mitään positiivista, nähdäkseni tämä on vain lähmäistä perusvaseliinia.

Dermosil Sparkling Satin Finish Vartalovoiteen sen sijaan näytteen perusteella pikkutuubina tilasin. Ihana mustaherukantuoksuinen hohdevoide, kerrankin sellainen ilman voimakasta ruskeaa pohjaväriä.




Kasvovoiteita on aina jännää kokeilla. Murumurun luonnonkosmisvoide oli puolukkainen ja levittäessä rasvaisen tuntuinen. Kuivui kuitenkin nopeasti nahkeaksi, eikä ollut yöksi riittävän hoitava. Kokeilin meikkivoiteen ja meikkipuuterin alle, joista ensimmäiseen sopi jopa kallista YSL:n primervoidetta paremmin, meikkipuuterin kanssa taas ruma ja huonosti kestävä jälki.

Biothermin Aquasource-geeliä olen kokeillut monesti ennenkin. Joka kerta muistan, että se olisi merellinen tuoksultaan, mutta se onkin väkevän sitrus-viherkasvinen! Hieman paksu ja epämukavan tahmea geelivoiteeksi, joten hukkuu massaan, eikä herätä ostohaluja.

Lancôme Rénergie Nuit Multi-Glow oli pehmeän viherkasvinen, paksu, nahkea ja ehkä aavistuksen hohtava. Muuten sopi yökäyttöön ok, mutta huokoset olivat aamulla hiukan korostuneet ja ihon pinta ylihoidetun tahmea.

Yllätyksekseni Lancôme Rénergie Multi-Lift Ultra SPF 20 oli näistä suosikkini. Tuoksui samppanjaiselle ja käytin aurinkosuojasta huolimatta yövoiteena, jonka jäljiltä iho oli aamulla tasavärinen ja matta.



Sokerina pohjalla täysikokoisia perustuotteita! Dermosil Vitamin E kasvovesi oli kyllä kiva ja kosteuttava, mutta käsien kautta levittämiseen ei ehkä nyt suihkeisiin siirryttyäni ole paluuta. Laiskistun, kuten käy automaattivaihteiseen autoon siirtyessä :D Pehmeän puuterinen Vitamin E-sarjan tuoksu on hyvä ja mieto.

Kotimaisen SIM:in valmistama Pirkka Argan Kasvovoide oli ihan mukiinmenevä perusyövoide. Paksunpuoleinen ja silikonisen oloinen, muttei ylihoitava. Meikin alle ei sopinut sekaiholla. Hinta oli edullinen (n. 6 €/50 ml) ja ilmaton pumppu kätevä. Pehmeän pähkinäinen raikas tuoksu. Kaikin puolin ok, mutten osta uudelleen. Harmillisesti tekstit kului pullon pinnalta pois.

Korona-kotoilun paras seuraamus oli Lush Fairy Dust-vartalokimallepuuterin loppuminen. Käytin tätä talvella hetken aikaa jopa kuivashampoona, mihin sopi ihan ok, jos nyt pinkkiä väriä ei kavahda :D Pullon sai kuitenkin tyhjenemään deodorantiksi käyttäminen. Eihän tämä nyt pitänyt kuin muutaman tunnin, mutta sellaisia käyttöpäiviä riitti nyt viikonloppuisin ja kevään vapaapäivinä sattuneista syistä runsaasti. Hyvä, kun loppui, sillä tämä haisee sietämättömästi sellaiselle 90-luvulla kioskeissa myydylle kirpeäkarkkijauheelle tai karkkihelminauhoille.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti