lauantai 8. joulukuuta 2012

Eveline Actively Rejuvenating Micellar Solution 200 ml

Hitsi, kun näistä läpinäkyvistä pulloista on vaikea saada luettavia kuvia edes muokkaamalla. No, ei se olisi ollut sen helpompaa täydelläkään pullolla, sillä tämä oli läpinäkyvää ja väritöntä nestettä. Kyseessä on siis meikinpoistovesi, jota käytin meikkivoiteen / kasvomeikin poistoon ennen puhdistusgeeliä. Silmämeikeillekin tämä olisi sopinut, mutta ei ollut kovin tehokas siinä ja jätin suosiolla sen homman Lumenelle. Kasvomeikille kyllä ihan oiva tuote. Ei kuivattanut tai rasvoittanut ihoa eikä ärsyttänyt silmiä ja oli hajustamaton ja oikeasti tuoksumaton.


Tokmannin alekorista tämä lähti mukaan 6 €:lla ja oli kyllä sen arvoinen. Voisin ostaa uudelleen, mutta en ole nähnyt tätä enää kaupassa. Pullossa on tekstiä lähinnä puolaksi ja englanniksi ja vain pieni tarra suomeksi. Ehkä tätä ei ole edes tuotu Suomeen isoa erää vakituiseen myyntiin. Harmi kyllä, sillä niin tämä kuin muutama muukin Evelinen tuote ovat olleet oikein kivoja. Tämä ja eräs vartalovoi tulevat ihanassa pinkein kukin koristellussa pakkauksessa ja huulipuna tuoksuu raikkaalle melonille! Hintaa kaikilla ollut muutama hikinen euro.



Innostuin näistä meikinpoistovesistä, mutta nyt parin pullollisen jälkeen siirryin eksperimentoimaan puhdistusmaidoilla. Aika aikaa kutakin, katsotaan taas lähempänä kesäkelejä sitten näitä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti