tiistai 25. joulukuuta 2012

Dermosil Hiuskiinne Shape & Finish Strong 300 ml



Tähän kuului musta muovikorkki, joka oli tallessa ehkä kolme päivää... Mulla hukkuu aina suihkepullojen tupet! :D Harmi, että juuri tämä tuote on vastikään lopetettu, sillä tämä palveli vuodenpäivät oikein mainiosti.



Tämä kutakuinkin lunasti lupauksensa. Hienojakoisuus ei ollut ihan Elnetin ja Infiniumin tasoa, mutta muutaman euron lakaksi tämä oli yllättävän kuiva eli pisarakoko oli pieni. Mitään lakkakypärää ei siis muodostunut. Joissain markettilakoissa ärsyttää juuri se sadepisaroita muistuttava koostumus, josta sitten näkee kilometrin päähän kovettuneiksi kimpuiksi kuivuneet hiukset. Tämä ei ole yksi niitä!


Vaikka tämä oli hajustamaton lakka, niin erotin Pommacin tyylisen tuoksun tästä. Se oli oikein hienostunut ja miellyttävä. Pidoltaan tämä ei toki ollut kovinkaan tukeva, mutta juuri sellainen arkeen sopiva. Tyveen pöyhittynä antoi kivaa runsautta ja viimeistelykiinteenäkin ok. Tosi sääli, että loppui. Vahvempaa versiota vielä myydään,  mutta en aio kokeilla ainakaan hetkeen, sillä nyt on ihana 600 ml:n jättipönikkä omena-kookos-kampaamolakkaa korkattu :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti