lauantai 8. joulukuuta 2012

Dermosil Syväpuhdistava shampoo 250 ml






Tämä oli ihan ok. Ostin ja korkkasin tämän jo aika kauan sitten, varmaan n. vuosi takaperin. Alkuun tätä ei tarvinnut käyttää kovin usein, koska en muotoillut arkisin hiuksiakaan. Sitten pullon ollessa noin puolivälissä löysin hiuspuuterin ja pullo tyhjenikin sitten eksponentiaalista vauhtia, parikin käyttökertaa tuli viikossa. Aika runsaasti joutui yhdellä kerralla käyttämään: n. 3-5 pumppausta puolipitkiin hiuksiin. Tosin hintakaan ei kyllä ole kuin viitisen euroa.

Tuote on tosi paksua ja jämäkkää kermanväristä helmiäishohtavaa shampoota. Tuoksu on puhdas ja hieman pyykkimäinen, tosin ei kuitenkaan varsinaisesti raikas. Keinotekoinen, pehmeän puuterinen ja hivenen jopa teetä muistuttava. En oikeastaan pitänyt tuoksusta, mutta se ei ole kovin voimakas onneksi. Tuote vaahtoaa runsaasti ja huuhtoutuu suht helposti jättäen hiukset narskuvan puhtaiksi sekä rasvasta että muotoilutököteistä ja lopputulos on karhean kuivakka, kevyt ja kuohkea hius.



Pakkaus on perustoimiva Dermo-pumppu, siinä ei mitään ihmeellistä. Ihan viimeisen 1 cm verran valutin suosiolla pulloa ylösalaisin, ettei tarvitse ryystää tyhjää tai laimentaa vedellä. Vaikka pullo on periaatteessa läpikuultava, tuote on sen verran samanväristä, ettei täyttöastetta tahtonut erottaa läpi loppuvaiheessa.



Kaiken kaikiaan ihan kelpo tuote hinta-laatusuhteeltaan. Hivenen turhan kuivattava, minkä vuoksi aion ostaa  jatkossa syväpuhdistavat kampaajaltani, tosin vielä on yksi edullisen merkkinen syväputsari jemmapullona ensin käytettäväksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti