perjantai 4. kesäkuuta 2021

Tyhjenneitä
Kevätväsymys on vaihtunut innostuneeseen kesän odotukseen. Minulla tämä näkyy ihonhoidon ja meikkaamisen aktivoitumisena tänäkin vuonna. Dermosilin kesä-LE Classic Wildflower After Sun Body Lotion oli kirpeän mustaherukan tuoksuinen hieman hohtava, paksuhko voide. Pari näytepussia meni, mutta ei tullut tilaushaluja niiden perusteella. Saman merkin Classic Red Orange Shower Gel on entinen suosikkini, mutta pitkästä aikaa tämä tuntui haiskahtavan jopa oksennuksen kirpeälle. Ehkä liikainnostuksen jälkeinen luova tauko ei siis ole ollut vielä tarpeeksi pitkä. TBS:n vaniljakylpypommin käytti nelivuotias tyttäreni ja huh, miten imelä aromi siinä olikaan!
 Nämä läppärillä otetut kuvat eivät ole kummoisia, mutta yllä siis niinikään Dermosilin Spa & Sauna Saunanaamio kasvoille ja dekolteelle sekä Body & Mind Vartalon kahvikuorinta. Naamio on mahtavan valumaton ja kosteuttava, mutta tiskivetinen koivutuoksu tursuu jo korvista, joten pidän hieman tilaustaukoa tästä. Muita naamioita on muutenkin kertynyt jo pilvin pimein. Kahvikuorinta oli vähän turhan realistisen väkevästi kahvinporojen tuoksuinen, mutta mukavan ohuena hyvin levittyvä ja tehokas. Pari aurinkotuotettakin on jo tyhjentynyt ja useita seuraa varmasti perässä vielä tämän kuun aikana. Nivea Sun SPF 50 kuivasuihke on mahtava keksintö. Tämän voi pikaisesti spreijata ihoon, eikä sitä tarvitse kädellä erikseen enää levittää. On vähentänyt aurinkosuojien kanssa laiskottelua huomattavasti taloudessamme, lapsetkaan eivät valita näistä tämän tyyppisistä niin paljoa. Tuoksu varmasti jakaa mielipiteitä, tässä on se vuosikymmenten takaa tuttu Nivea Sun-hajuste. Joku voisi sanoa, että aavistuksen partavetinen ja voimakas, minä sanon, että kesäinen ja ihana! ACO-apteekkimerkin herkän ihon SPF 50 oli hyvä, mutta melko tahmea perusaurinkorasva. Kemiallinen raaka-ainehaju puski läpi.
Sokerina pohjalla kasvojen ihonhoito, josta olen ihan kympillä eniten innoissani tällä hetkellä. The Body Shopin Camomile Gentle Eye Make-Up Remover ei ollut nimensä veroinen. Tämä vaahtosi vanulapussa ja kirveli tuskallisesti sekä omissa että tyttäreni silmissä. Crazy Rumorsin Ginger ale-huulirasvaa kohtaan minulla oli aikanaan kovat odotukset, mutta laatu oli ihan tavis. Pehmeä luonnonrasvainen toki, mutta ei ihmeitä tekevä. Maku oli myös ällön makea ja sitruunalimpparinen, joten tämä pääsi vanhenemaan taskun pohjalle eikä kulunut läheskään loppuun. Yves Rocher Hydra Végétal Anti-Fatigue Moisturizing Fresh Gel-sy-geeli oli kiva ja kevyt. Toimiva kosteuttaja, ei turvottanut luomia ja hento helmiäisyys oli onnistunut. Voisin ostaa joskus lisää, ellei varastossa olevat herätä wow-efektiä.

Yliopiston apteekin oman YA Naturae-linjan Päivä- ja Yövoide seka- ja normaalille iholle eivät sytyttäneet minua. Nämä olivat juuri sellaisia perinteisiä tunkkaiselle kuivakukalle tuoksuvia, paksuja ja kiiltäväksi tekeviä luonnonkosmisvoiteita. Ilmaton pumppupakkaus ja lisäksi erillinen pahvirasia oli mielestäni liiallista paketointia luonnonmukaiselle brändille. Dermosilin viime kesän LE-tuote Classic Fresh Bloom Puhdistusvoide oli ihan hyvä tuotepohja. Notkea ja ohut sekä varsinkin aamuihin riittävän puhdistava koostumus. Ainoa miinus minun silmissäni oli kukkais-koivunlehtinen kirpeä tuoksu, ei oikein mun makuun.

Ainoa, josta tässä porukassa innostuin vähän enemmänkin oli Avènen Thermal Spring Water-suihke. En olisi ikäpäivänä raaskinut ostaa itse rahalla pullotettua vettä, mutta sain tän lahjana. Käytin kasvovetenä ja tykkäsin! Suihku ei missään vaiheessa ollut samettisen saumaton ja lopuksi jopa ihan isoja tippoja. Miniputeli ei myöskään tyhjentynyt kunnolla, joten nytpä sit joudun googlaamaan, miten moinen ongelmajäte hävitetään... (Edit. Nyt sitten kun jälkikäteen luen käyttöohjeet, niin siinä sanotaan nimenomaan, että pulloa ei saa ravistaa ennen käyttöä. Liekö siis itseaiheutettu tämäkin probleema.) Mutta tuote jäi kiinnostelemaan, varmaan jostain tarjouksesta joskus viimeistään sorrun. Alla mukana tullut vihkonen, jossa suositellaan tätä vaikka sun mihin.


Yllätyin myös, miten monia linjoja Avène-merkin sisällä on. Olen aiemmin tykännyt niin Cleanancen kuin Hydrancen tuotteista, joten varmaan perehdyn myöhemmin vielä useisiin näistä:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti