torstai 15. lokakuuta 2020

Pientä syyslomahemmottelua

 

Kuten varmaan monesta muustakin, syysloma ei nyt tässä maailmanajassa oikein tunnu ainakaan minusta siltä ihanalta vapauden hurmalta, miltä lomat yleensä. Olen kuitenkin päättänyt purra hammasta ja yrittää varastaa edes pientä iloa hetkittäin. Ja mikäs siinä hommassa parempaa kuin pieni kosmen käyttö?Löysin kuin löysinkin tämän jemmapostauksesta pois jääneen Benecos-ekohuulirasvan työkassin pohjalta. Se on ihan lopussa, mutta päästin kuitenkin kaivella viimeiset puikosta. Se osoittautuikin win-win-päätökseksi, sillä vihdoin löytyi käyttöä alla kuvatulle Last swab-kesto"meikkipuikolle". Mutta itse huulirasvasta: koostumus on enemmän labellomainen tunnultaan kuin pehmeän öljyiset ekopuikot. Myös teho on valitettavasti hiukan vastaava ja aiheuttaa mulle huulten kuivaa kuorettumista. Ehkä ei yhtä pahasti kuin synteettisemmät puikot, mutta kumminkin. Maku on mieto ja vadelmankivimäinen, ei marjaisen makea. Tuskin ostan toiste, ainakaan samassa maussa.Tämä Last swab-kestopuikko tuli ostettua Virve Fredmanin hehkutettua ainakin saman sarjan nypyläistä korvapuikkoa. Korvapuikon ostin myös ja se onkin aivan huippu. En ole yhtäkään vanupuikkoa korvilleni enää käyttänyt sen jälkeen. Tämä meikkipuikko sen sijaan oli suuri pettymys. Yritin sillä siistiä ripsiväriä ja luomiväriä, mihin normaalejakin vanupuikkoja käytän. Kumimainen materiaali kuitenkin vain levitteli suttuja ympäriinsä ja pahensi niitä sen sijaan, että olisi siistinyt ne pois. Mutta tällaiseksi minispaatteliksi voidepurkkien reunojen alusille tai huulipuikoille näyttää sopivan mainiosti.
Dermosilin Kosteuttavat shampoo ja hoitoaine eivät näytteen perusteella ainakaan sopineet mulle yhtään. Shampoo oli paksua ja vähän heikosti vaahtoavaa ja huuhtoutuvaa, samoin hoitoaine. Illan pesun jälkeisenä päivänä tukka olikin hyvin kiiltävä ja liiska sekä rasvoittui alkuiltaan mennessä jo pahasti. Myös tuoksu oli luotaantyöntävä, kynttiläisen tekohedelmäinen. Ehkä karhealle tai vaalennetulle tukalle sopivampi tuote kuin muutenkin jo normaalille käsittelemättömälle.
Teimme tyttäreni kanssa yksi ilta naamiot, minä käytin tämän Vichy Minéral 89-linjan kosteuskangasnaamion. Se oli aika peruskangasnaamio, kosteutti toki ja oli tuoksultaan aika hillitty, ei ainakaan jäänyt mieleen tai ärsyttänyt. Vaikutusajan piti olla 10 min, mutta innostuin tuplaamaan sen eikä mitään pahaa käynyt. Pakkaus oli vähän hankala, sitä piti taitella kolmeen osaan ja sitten puristaa sinetti rikki, jolloin naamioneste vasta kasteli kangaslipareen. Nestettä oli myös aivan valtaisa liikamäärä, harmillista tuhlausta, vaikka levitinkin dekolteeta ja yläkroppaa myöten loppuja parhaani mukaan. Sain tämän lahjaksi, mutta en ehkä osta toiste itse 6,50 € hintaansa.Tyttäreni teki tämän Naturel Finlandin kosteusnaamion. Hän tykkäsi siitä, en saa oikein muuta kommenttia irti, joten tuskinpa oli ainakaan voimakastuoksuinen tai mitenkään ärsyttävä. Vaikutusaika tässä oli 20-30 min. Tämä on Prismasta, oisko ollut jotain 2-3 € luokkaa.Jostakin oli siunaantunut pitkästä aikaa myös näytepussi Génifique'iä. Innostuin valtavasti, mutta täytyy sanoa, että petyin hieman. Ohut tuntuma ja saavutettu sileys ovat toki kivat, mutta kuitenkin tämä on aika peruslaatuinen tuote, jonka tulokset ovat aika tavanomaiset ainakin minun 30+ sekaiholleni. Tuoksukin muistuttaa soijakastiketta. En siis ostaisi omilla rahoillani tätäkään. Jos haluaa tehokkaan seerumin eikä hinta ole este, suosittelen Estée Lauderin ruskeassa pullossa myytävää Advanced Night Repairia.Loppuunsa tuli myös yksi käsidesi, jota ei voi kehua. Glitter-hilukaupasta saatava Hand sanitizer Coconut 30 ml oli geelimäinen ja siksikin jo ärsyttävä. Purkin korkki meni myös rikki heti, eikä tuntunut pitävältä. Geelissä ui aivan turhia sinisiä hilehippuja, jotka mystisesti eivät kuitenkaan jääneet käsiin. Toki geeliksi yllättävän vähän tahmaava. Haju oli kuitenkin se suurin turn off, sellainen viljan ja viinan lättänä kombo. Myös The Body Shopin kookoskäsidesi oli pakko antaa pois. Se taas oli niin vahvasti kookosvartalovoin tuoksuinen ja tahmaava, että kaduin kauppoja heti. Ehkä tässä kategoriassa on vaan paras tukeutua apteekkimerkkien hajustamattomiin ihanan nestemäisiin perustuotteisiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti