tiistai 20. lokakuuta 2020

Alkusyksyn tyhjentyneitä



Heipä hei. Oudon rakeisia kuvia, pahoittelen, mutta testailin vähän iPadin kuvanmuokkausominaisuuksia. Eivät osoittautuneet kummoisiksi (tai ainakaan minulle nopeasti opittaviksi?). Ylivuotisina vielä kesällä käyttämäni hyttys- ja aurinkoaineet sai lähteä, vaikka tavaraa olisi vielä riittänyt. Dermosilin ötökkäspray oli ihan mukavan miedon partaveden tuoksuinen, mutta melko tehoton. Tämä oli auki varmaan 5 v, että voi toki johtua siitäkin... 

Nivean aurinkorasvoja heitin 2 kpl, tämän hyvän kasvoviisikymppisen ja kanssa ihan ok:n minikokoisen lasten kolmekymppisen. Se ei ole kuvassa, koska heitin sen suoraan päiväkodin roskiin. Molemmissa oli mukava, ohut ja tahmaton levittyvyys sekä ihana perinteisen Nivea-aurinkovoiteen tuoksu suoraan kasarilta <3 Siis tää on multa kerrankin ihan sarkasmiton kommentti, mä rakastan sitä tuoksua. Jollekin voi toki tästäkin tulla partavesi mieleen.





Sitten tuli pitkästä aikaa hiustuote-emptyjä. Olen erittäin pitkälti wash & go-linjalla, mutta nyt tuli kesällä käytettyä pari minikuivashampoota tyhjiksi. Four Reasons Hair Powder on hyvä ja näistä ehdottomasti huomaamattomampi ja siis laadukkaammin levittyvä. Cittarin halpishyllyn REF:kin ajoi asiansa, mutta oli jauhoisempi ja harmaammaksi jättävä. Molemmissa mukava, pyykkimäisen ja hedelmäisen välimaastoon sijoittuva tuoksu, REF:issä voimakkaampi ja miellyttävämpi. En kuitenkaan omin rahoin ostaisi kumpaakaan uudelleen. Kummassakin pullossa on kaliseva sekoitushelmi.

Syväpuhdistavaa shampoota en ollutkaan käyttänyt vuosiin. Nyt sain lahjan kylkiäisenä pari 7 ml kokeilupussia Vichy Dercos Micro Peel Anti-Dandruff scrub shampoota. Ensinnäkin näissä oli ihana tervaleijonan tuoksu! Jo sen vuoksi voisin vaikka joskus ostaa tuollaisen täysikokoisenakin. Lisäksi rakeinen ja sopivasti viilentävä ja vaahtoava paksu koostumus oli toimiva. Hilseongelmaa mulla ei toki kyllä ole, mutta ei kai tässä mitään varsinaista lääkeainetta ole, etteikö voisi muutenkin käyttää ainakin silloin tällöin. Sen verran mukavaa tehoa toi palashampoojakson keskelle, että tuli hommattua Dermosilin uusi suolashampoo. 





Flow Kosmetiikan mustikkakasvosaippua oli aika tuju kasvoilleni, myös kesärasvaisella iholla. Käytinkin loput kropalle. Oli tämä jotenkin normisaippuaa hellempi ilmeisesti, koska kropalla ei vaahdonnut ja tehonnut ihan yhtä jytäkästi kuin olen tottunut. Väri oli herkullisen laventelinsininen, mutta tuoksu valitettavasti tympeä vanhanajan palasaippua-aromi. Tämä tuote on joko uudistettu tai lopetettu, tämä oli vitosella alessa keväällä.

Samaisen saippuatalon sitruunainen suolasaippua oli kivan tuoksuinen aluksi. Ei se mitenkään epämiellyttäväksi muuttunut, mutta laimeni. Tämä oli käytännössä normaali vaahtoava palasaippua, ei siis sellainen pelkkä suolakidelohkare. Pinnalla massassa taisi ainakin aluksi erottua vähän karheaa suolarippua, mutta ei mitenkään merkittävästi.




Yves Rocherin joulutuotteet ovat vihdoin olleet vähän mieleisemmän tuoksuisia. Tilasin kesällä alesta minisuihkugeelinä viimevuotiset First Snowflakesin ja jonkun havuisen, jonka annoin tyttärelleni. Hän tykkäsi molemmista, minusta havu oli vähän turhan ulkoilmanraikas. Tämä lumihiutaleinen oli ihanan pehmeä vaniljapuuteri, hieman miedompi ja raikkaampi versio heidän 90-luvun kiinteästä talvituoksusta tuli mieleen. Myös juuri saamani tämänvuotinen marjaversio on ihana! 

The Body Shopin viime käynniltä sain pikkupurkillisen kookosvartalovoita, mikä riitti kyllä paremmin kuin hyvin. En näemmä kestä sen läpitunkevaa mehevää huumaavuutta enää, ja jouduin antamaan pois saman sarjan käsidesin.

Dermosilin Keittiösaippua Salvian otin mukaan vinkatakseni mukavan raikkaan vihreän, helposti huuhtoutuvan saippuan. Yrttinen tuoksu toki voi jakaa mielipiteitä, mutta tämä ei ole sellainen aidon salvian vahvuinen tai tunkkainen. Tykkään tästä paljon normiversiota enemmän ja maksan mielelläni pari euroa korkeamman hinnan kuin siitä mielestäni liian metallisen tuoksuisesta kellertävästä. 




Sokerina pohjalla pikkuiset kasvotuotteet. Ylävasemmalla on näyte Dermosil Energiavoidetta. Muistikuvani tästä oli njääh, mutta nyt tämä paksuudestaan huolimatta levittyi ja hoiti ihanasti tahmaamatta. Tuoksukin oli ihanan omenaisen raikas. Ehkä tuote on hiljan uudistettu? Voisin jopa tilata joskus tuubillisen.

Muita en sen sijaan ostaisi, joten kuvailenpa vaan lyhyesti. Yves Rocher Lifting Végétal Enhancing Day Care oli kauhean voimakkaan hajuista, sadetakkimaiseksi hiostajaksi pintaan jäävää. Lumenen uusi Tyyni Nordic Clear Calming hemp Oil-cocktail-seerumi ei ollut kiva. En tiedä jäikö kaksifaasisuus pussimuotoisessa tuotteessa jotenkin epäonnistuneeksi, mutta kauhean liukasta ja runsaan niljaista tämä oli. Rasvaisen ihon tuotteeksi ei kyllä ollut mitään puhdistavaa tai mattaavaa tehoa huomattavissa, vaikka muutamaan kertaan ihan riittikin.

Mádara SOS Hydra Recharge Cream oli ihan jees, mutta hieman lähmäävä ja tunkkainen pietaryrtinkukan tuoksu häivähti hetken levityksen jälkeen. Paketissa luvattua uudistavuutta (kemiallista kuorivuutta?) en huomannut. Mielipiteitä jakava, hempeän persikanvärinen koostumus.

Dermosil Skin Comfort Kollageeniseerumi oli hehkutettu uutuus, mutta liian kiiltävä ja rouvamaisen tuoksuinen mun 30+ sekaiholle. Vichyn Normaderm Phytosolution puhdistusgeeli oli melko hellävarainen ja kaksitehoinen kasvovoide melko kosteuttava. Kummatkin oli kuitenkin taidettu suunnata sekaihoakin rasvaisemmalle iholle, sillä nämä olivat vaan hieman turhan tujut/rasvattomat mulle. Mieto, viherkasvinen hajuste.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti