sunnuntai 2. helmikuuta 2020

Reissuostoksia



Tuli käytyä pitkästä aikaa Kuopion Matkuksessa ostoskeskushaahuilupäivällä sukulaisreissun yhteydessä. Ai että mä nautin! Isompi tyttäreni alkaa olla kanssa kosmesta kiinnostunut ja lohnusi edes jo osan päivää samoja kauppoja mun kanssa :D Tarttui haaviin aikas monia ihanuuksia, kuten näkyy.

The Body Shopista tiesin hakevani puukamman ja C-vitamiinisarjan mikrokuorinnan. Myös kiinteä Camomile Cleansing Butter on ollut harkinnassa, joten joulupakkausalesta sen ostin, kun 15 €:lla sain ja vielä pienen silmämeikinpoistoveden ja kasvopyyhkeen kaupan päälle. Ostin mulle ja tytöille myös kylpypommeja: mulle vanilja, kookos ja vihreä tee ja tytöille verigreippi, mango ja luumu.



Emotionissa haistelin hajuvesiä löytääkseni mietoja Donna Karaneita, mutta ainoat löytämäni Donna Karanit oli just niitä ylikypsän omenan tyyppisiä DKNY-teinipallotuoksuja. Muistan kyllä haistaneeni jotain puuterisia hienostuneitakin tuoksuja merkiltä, joten pitääpä jatkaa etsintää.

Päivä- tai 24 h-voidetta kysyin myyjältä ja tällainen YSL:n voiteen ja primerin välimuoto vei voiton tällä kertaa. Se onkin parin kokeilun perusteella osoittautunut jo hyväksi. Ostin myös nuo Virven blogissa taannoin esitellyt kesto"vanu"puikot. Ainakin nyppyinen korvapuikko on hyvä, meikkipuikkoon pitää vielä palata paremmalla ajalla.




Nämä taivaallisuudet ostin sitten Kicksistä mintunvihreällä luomivärillä varustetun ihanan myyjän kanssa valikoiden. Kysyin poskipunaa ja mattaruskeaa luomiväriä tai pikkupalettia, sain Dior Rouge Blushin sävyssä 047 Miss, Smashbox Cover Shot Minimalist-paletin ja Smashbox 24 h Photo Finish luomivärinpohjustajan. Poskipuna oli tänään jo käytössä ja ai että... Sain juuri sitä väriä ja aurinkopuuterista erottuvaa punalookkia, mitä toivoinkin. Nyt ei ole enää meikkipuutteita tai -himoja vaan olen tyytyväinen arsenaaliini.


Tässä vielä pari haalintaa eiliseltä ja tältä päivältä. Pyysin eilen Kicksistä näytteen Clinique Take the Day off-puhdistusbalmia, jotta voin vertailla edullisempaan The Body Shopiin. Ostin iltalenkillä päivystävästä apteekista vielä nuo 100 g tuubit Humektania ja Aqualan L:ää, sillä reissussa olisin mieluummin ottanut tällaisen mukaan kuin erilliset meikinpoistajan, hoitoaineen, kasvovoiteen ja pesuvoiteen. Ja yöpaikassa rasvannut kroppani muulla kuin 2012 joulun Dermosil-lahjapakkauksen voiteella...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti