sunnuntai 2. helmikuuta 2020

Loppuneita


Käsivoidevuori alkaa olla keskikokoinen mäki enää. Käyttelin kroppavoiteena nuo Dermosil Glyseriinikäsivoiteen ja Yves Rocher Argan & Rose Hammam-käsivoiteen. Kumpikin olisi ollut ihan kelpo käsivoiteita, mutta halusin ne pois pyörimästä. Myös Freeman Vanilla + Jasmine Foot scrub oli melkoinen ikuisuustuote. Teho oli aika mitätön niin kuorintana kuin kosteuttavan kalvon jättäjänäkin. Ei ole tullut mielitekoa ostaa tälle korvaajaa, vaikka tämä viikonloppu menikin shoppailumahdollisuuksien äärellä. (Siitä lisää myöhemmin ;)


Myös vuosia vanha Maybelline Brow Satin Smoothing Duo-Brow pencil & filling powder loppui vihdoin. Tämä oli vähän turhan pehmeä ja voidemainen kierrettävä kynä, enkä puuteriapplikaattoripäätä paljoa tarvinnut. Sävynä Medium Brown oli myös liian tumma ja aavituksen turhan lämmin. Vaikka tuskinpa tätä tai vastaavaa enää löytyy, ei kuitenkaan Maybellinen kulmakynät ihan tän perusteella enää houkuta. Useinhan marketeissa olisi tarjouksessa Maybellineä, mutta kaikesta kokeilemastani on jäänyt njääh-olo ja tuotteissa turhaa kikkailun makua.

Pahvirasia ja vaahdotusverkko ovat samasta loppujasta, Foamie Gently Caring Shampoo barista. Tätä suositeltiin ensisijaisesti verkolla vaahdotettavaksi ja käsien kautta valmiina vaahtona levitettäväksi. Se ei kuitenkaan minusta tuntunut riittävän pesevältä käsittelyltä ja käytinkin tämän tapani mukaisesti suoraan päähän hieromalla. Tämä oli väriaineeton, sulfaatiton, silikoniton, parabeeniton ja vegaaninen, mutta jotenkin tämä oli hyvin teollisen, sileän, täydellisen ja kliinisen oloinen valkoinen pala.

Yleensähän shampoopalat ovat jonkun pienpuodin luonnonrouhekäsitöitä (muistuttavia ainakin), niin tuntui vaan oudolta. Mutta pesi siis kelpo tavalla, tuoksui pyykinraikkaalle alussa tosi voimakkaastikin ja oli sellainen ihan kiva. Tällä merkillä olen nähnyt Sokoksella muitakin variantteja ja hinta oli muistaakseni alle kympin, mutta en aio etsiä käsiini toista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti