maanantai 11. maaliskuuta 2013

L'Oréal Elvital Color-Vive hiusnaamio 300 ml


En pitänyt tästä tuotteesta sitten yhtään. Tämä oli mm. Nivean geeliputsarin ja Cliniquen kasvojenpesupalan ohella niitä ikuisuustuotteita, joista ei tuntunut pääsevän mitenkään eroon. (Ja vieläkin jaksaa ihmetyttää, miksen nakannut niitä muutossa pois.) Nyt vihdoin, ainakin 3 vuotta ostohetkeä myöhemmin tämä hiusnaamio on näistä viimeisenä lopussa. Hintaa en enää tähän hätään muista, varmaan puhutaan 5 - 10 eurosta. En ostaisi millään hinnalla uudelleen saati ottaisi edes lahjaksi.

Vaikutusajaksi neuvotaan 1- 2 minuuttia. Vaikka pesin tämän monesti samantien pois ilman vaikutusaikaa, silti tämä sai hiukset ihan littanaksi pitkin päätä. Jotain niin raskaita ainesosia tässä ilmeisesti on. Pidin nimittäin annostelunkin niukkana, eikä sekään auttanut. Kyllä hiuksista liukkaan pehmoiset ja kiiltävähkötkin toki tuli. Litistysongelmaa tuli paksuihin hiuksiini mallin pituudesta huolimatta. (Vaihteli purkin käyttöaikana reilusti olkapään alle ulottuvasta aina lyhyeen polkkaan.) En huomannut, että tämä naamio olisi jotenkin merkittävästi pidentänyt värin kestoa.

INCI:ä oli tosi hankala saada kuvattua edes tarran irrottamisen jälkeen joten here it comes:
 Aqua/Water, Hydroxypropyl Starch Phosphate, Quaternium-87, Stearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Cl 14700/ Red4, Cl 19140/ Yellow 5, Tocopherol, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Trideceth-5, Trideceth-10, Chlorhexidine Dihydrochloride, Candelilla cera / Candelilla Wax, Benzophenone-3, Benzyl Salicylate, Linalool, Amodimethicone, 2-Oleamido-1, 3-Octadecanediol, Alpha-Isomethyl Ionone, Geraniol, Methylparaben, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Parfum / Fragrance.

Tuoksusta en pitänyt. Aluksi naamio tuoksui melko pyykinraikkaalta, mutta koko ajan siinä oli jotenkin ikävä keinotekoisen makea ja samalla pistävä hajuvesimäinen sivujuonne. Lopuksi raikkaus väheni ja pistävä imelyys lisääntyi.

Hankalan isoon kierrekansipurkkiin pakkaamisellekaan ei ollut mitään järkisyytä, tämä oli ihan vetelää ja geelimäistä tavaraa. Olisi toiminut paljon kätevämmin esim. tuubina tai pumppupullona. En pitänyt mistään tuotteessa ja olen iloinen, ettei enää tarvitse viikonloppuja ja muita kotipäiviä kärsiä littanaa tukkaa. (Uusi XZ-naamio on nimittäin aivan toista maata!) Kiitos ja anteeksi.

2 kommenttia:

  1. I feel you, sis! :D Voi anteeksi, mulle tuli jotenkin huvittunut olo, kun mietin omia kokemuksiani, nimittäin nämä kaikki hiusnaamiot kestää mulla järjestään ikuisuuden! Muistan aiemmin juuri jonkun vastaavan tuotteen kestäneen vuosikausia.

    Samaten mulla loppui viime viikolla joku L'oréalin Elvital Royal Jelly -hiuksiin jätettävä hoitoaine. Siis siitä on 3-3,5 v. kun ostin sen, se oli ihan uus sarja sillon ja otin samantien käyttöön. Oon joutunu pitää pitkiä taukoja sen käytössä myös raskaiden silikonien takia -> hiukset oli monen pesukerran jälkeen edelleen ihan likasen näköset.

    Teki niin mieli pitää joku voitontanssi kun tää loppui!!! :D

    VastaaPoista
  2. Mullakin kestää myös hiuksiin jätettävät hoitoaineet tosi kauan! :D Ei niitäkään voi montaa suhausta kerralla laittaa, muuten on kuohkeus mennyttä. Hyvä tietää tosta Royal Jelly- Elvitalista, että sekin linja on samaa silikonisontaa. Enpä taida haksahtaa noihin Elvitaleihin enää koskaan. Onneksi sinäkin olet päässyt juuri siitä eroon! ;)

    VastaaPoista