maanantai 4. maaliskuuta 2013

Dermosil For Faces Asebiol Yövoide 40 ml



Tämä oli ihan perustoimiva voide hyvässä pakkauksessa. Voide oli ohutta ja notkeaa ja väriltään puhtaanvalkoista. Tuote levittyi hyvin ja imeytyi melko nopeasti. Kosteutustehot riittivät toisinaan, toisinaan katsoin parhaaksi lisätä Dermosilin Hyal x3-seerumia alle. Seerumi ja tämä sopivat hyvin yhteen rullautumatta.



Tuoksu oli pliisu ja mieto, aavistuksen tekohedelmäinen. Ei haitannut menoa ollenkaan. Tuotteessa ei ollut mitään huonoa, mutta hiukan turhan kevyeksi jäi talvikelillä, kun akneihoni on tällä hetkellä kuitenkin järkyttävän pintakuiva. En sanoisi, että alla näkyvät lupaukset täyttyivät.


Alla INCI, klikatkaa isommaksi. Kuvat on taas hiukka sumeita, pahoittelen...


En ostaisi uudelleen, mutta sepä ei olisi mahdollistakaan. Tuote ja sen aisapari Asebiol Päivävoide on nimittäin lopetettu hiljan ja korvattu 24 h tuotteella Asebiol Ihoa tasapainottava Kasvovoide. Kokeilin yhden näytesiivun tätä uutuusvoidetta, eikä sekään ollut ihan sopiva mulle. Se oli näitä vanhoja erillisvoiteita täyteläisempää, mutta tosi kiiltäväksi jättävää ja silikonista. Rullautui Dermon oman (!) meikinpohjustajan kanssa totaalisesti heti ja rapisi rinnuksille. Ei mulla olisi mitään käyttöä voiteelle, joka ei sovi meikin alle eikä riitä yöksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti