tiistai 31. heinäkuuta 2012

Hennes Mauritz Raspberry Smoothie Pore Cleansing Mask



Huomasin keväällä, että H&M myy omia pussinaamioitaan. Kotiutin kaksi kappaletta à 0,95 €. Käytin ensin tämän vähemmän kiinnostavan ja päätin säästää sokerin (eli suklaanaamion) pohjalle. Tämä vattuinen versio on perinteinen savinaamio. Kuivattaa erittäin paljon, eikä ole edes reilun 10 minuutin vaikutusajan alkupuolella sellaista pehmentävää rasvaisehkoa twistiä kuin vaikkapa Freeman Avocado & Oatmealissa tai The Body Shop Tea tree oil-naamiossa. Valkoinen värikin oli vähän tylsä ja toi halpiksen tuntua käyttökokemukseen. Niin moni naamio on ärtsyn pinkki tai vihreä jne., että kai sellaiseen on jo tottunut eikä asiallinen perussetti enää viehätä :) Mustapäät, näpyt ja kiilto kyllä kuivuivat tällä ihan kiitettävästi.

Tuoksu oli aika luonnollisen vadelmanlehden tai puraistun vadelmansiemenen ja jopa persikankiven tapainen. Niin hölmöltä kuin se kuulostaakin, olisin kuitenkin mieluummin käyttänyt kunnon esanssivadelmaista naamiota. Sama laimea luonnonmukaisuus on muuten myös Dermosilin Vadelmanaamiossa, joka myös on aika tämän naamion kaltainen "kuulostaa kivemmalta kuin onkaan". Pussissa mainitaan tämän sisältävän murskattua vadelmaa, mangoa, aprikoosia, persikkaa ja granaattiomenaa, mutta sisältö ei tosiaankaan ole lupausten mukainen herkkukombo vaan tylsä latteus. Tuotteen tuoksu ei siis ole raikas eikä mehumainen, vaan hedelmänsiemeninen ja joku ihmeellinen kemikaali pistää tuoksun läpi.



Pussissa oli 15 g kuten näissä yleensäkin, mutta tuote ei ollut yhtä riittoisa kuin monet muut. Tätä jäi yhdestä käyttökerrasta jäljelle, mutta jämä ei riittänyt toisella kerralla kuin 1/4:aan kasvoja. Esim. Kicksin tai Montagne Jeunessen naamiopussit riittävät minulla 2+ kertaan. Kuiva koostumus varmaan vaikeutti levittymistä ja aiheutti huonon riittoisuuden. Kun olisi tajunnut tämän, olisin levittänyt ykköskerralla koko pussin. Itse asiassa tämä naamio ei siis tule niin edulliseksi kuin hankintahinnan ja pakkauskoon perusteella luulisi. Vaikka teho sopisi joihinkin tilanteisiin, niin en aio enää hankkia tätä, koska tämän käyttämisestä ei saanut yhtään sitä hemmottelun tuntua, jota toivon. Muuten olen toki monessakin kohtaa valmis vähän kärsimään kauneuden eteen, mutta ei nyt sentään naamioissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti