lauantai 13. helmikuuta 2016

Arkista & hieman erikoisempaakin kropalle


Nam, mitä vartalovoiteita! Kaikki oikeastaan omalla tavallaan kivoja. Lavera Honey Moments oli ihana appelsiininen, kevyt luonnonkosmevoide. Sain tämän siskoltani lahjaksi, mutta voisin ostaa itsekin varsinkin kesäksi.

Ylhäällä keikkuva minipullo oli jo ties kuinka mones YR:n karhunvatukkasuihkari. Raikas, luonnollinen karhunvatukan tuoksu, ei kovinkaan makea. Piakkoin lähtee käyttöön saman linjan kuoriva suihkari.

The Body Shopin Strawberry puree body lotion oli kivan kevyt geelimäinen kesäkosteuttaja normaalille ihotyypille. Tuoksu oli vähän turhankin realistinen, kirpeä sileäksi ajetun mansikan aromi. Tätä koostumusta voisin ostaa kesäkäyttöön isommankin pullon, mutta eri tuoksussa.

Saman lafkan Mango Whip body lotion oli voidemaista ja paksuhkoakin. Se olikin tarkoitettu erittäin kuivalle iholle. Ihan niin ravitsevaa se ei mielestäni ollut, mutta hyvä syksyvoide. Kermalla taitettu mangojogurtin hyvä tuoksu.

Dermosilin Winter Berries body lotion ei innostanut tilaamaan näytteen perusteella. Makea, melko siivousainemainen tuoksu ei ollut makuuni mutta ohut koostumus olisi kelvannut kyllä.

Herbinan ikivanhaa Marja Spa kosteusvoidetta oli ihan mukava käyttää. Raikaspohjainen Vadelmanektari-tuoksu oli ihan ok, muistutti jotain marmeladikarkkia. Silti olen ihan iloinen, että tämä nyt loppui, kiinnostavampiakin tuotteita on olemassa.



Toiseksi viimeinen rasia LUSH:in hammastahnatabuja takana päin. Lime, jasmiini ja Earl Grey, joista kahta viime mainittua makua vihaan, eivät onnistuneet yhdistelmänäkään. Liian mieto, tunkkainen ja suolainen hammastahnaan. Ekologinen pakkausmuoto plussaa, itse tuote miinusta. Mutta nämä ovat muuttuneet LUSH:in sivujen mukaan ihan eri näköisiksi ja maut ainakin eri nimisiä, joten parannusta on saattanut tapahtua.

Sinivalkoinen minituubi oli Livboxista saatua La Roche-Posayn Lipikar Baume AP ärsytystä ja raapimista ehkäisevää vartalovoidetta. Käytin sen tyttäreni selkään taannoin hänellä olleen vesirokon aikana. Ei tämä siihen kovaan kutinaan mikään ihmelääke ollut, mutta kun kokeiltiin perinteistä perunajauhollataputteluhoitoa, Dermosilin aloegeeliä, Aqualan L:ää ja tätä, niin tätä ja aloeta hän mieluimmin pyysi aina laittamaan lisää.

Kellertävässä suihkepullossa oli YR:n Sitruspuunkukka-edt:a. Kärvistelin pari vuotta yrittäen oppia tykkäämään tämän appelsiininkukkavesimäisestä tuoksusta, mutta vapautin lopulta itseni ja alensin tämän WC-raikastimeksi. Tein samalla niin kaikille tikkuisille hajuvesilleni ja WC-tuoksuina ne ovat tuntuneet ihan luksukselta. Win-win-situation. Ja taas oma hamstraus ja ikävissä tuotteissa pakolla roikkuminen tuntuu jälkikäteen ihan järjettömältä. Mutta parempi tajuta myöhään kuin ei milloinkaan.

Vihreä pumppupullo oli YR Expert Firming Bust Liftiä. Tätä olisi pitänyt käyttää rinnoille ja dekolteelle aamuin illoin 1 kk kuurina, mutta käytin 1 krt/vko monen kuukauden aikana. No, eipä näkynyt kummempia tuloksia raskausarvissa tai ihon värissä, tosin en mitään painovoiman kumoamista tms. odottanutkaan. Mutta yleensä kropan kiinteystuotteella pitäisi saada edes jotain ihon sävyn paranemista aikaan, tällä ei saanut, mutta eipä tissi-iho nyt niin epätasaista ole alunpitäenkään kuin vaikkapa reidet. Kun tämän kategorian pari tuotetta loppuu jemmoistani, niin enpä taida moisia enää hankkia. Helpompi vaan vedellä koko komeus samalla kosteusvoiteella. Tämä taisi olla ilmainen tilaajalahja.

Pieni valkokorkkinen tuoksunäyte oli Marc Jacobs Honey edp. Muistutti enemmän hunajamelonia kuin hunajaa, eikä paljon sitäkään. Liian parfyymimäinen ja ei-makea, eikä kovin raikaskaan tuoksu. En yhtään tykännyt.

Oriflame Feminelle Soothing Intimate Wash oli ihan ok, hajustamaton ja hyvin pesevä tuote. Pullossa luki pH balanced ja että sisältää maitohappoa, mutta tarkkaa pH-lukua ei kerrottu. En voinut käyttää tätä kuin max. kerran vuorokaudessa, muuten kuivatti ihan tajuttomasti. Vasta nyt täällä normaalin huoneen valossa näen lukea, että tämän INCI:hän perustuu SLS:ään, joten onko tuo ihmekään. En ostaisi uudelleen, pullokin on niin susiruma ja 80-lukumainen. Tämä on uudistunut sittemmin, mutta pullo edelleen samaa formaattia ja INCI SLS-pohjainen.

Viimeinen puteli oli Dermosilin jossain kausipakkauksessa tullutta oranssia Mandarin Bodysuihketta. Se oli ihan kivan raikas, mutta tuotetyyppinä body splash vähän turhake ja kannustaa viikonloppuisin laiskotteluun... Tulee laabailtua usein vapaa-aamuina puoleen päivään pesemättä kainaloita, kun suihkii tätä vaan vanhojen hikien päälle... Mullahan on ihanat hygieeniset tavat, kuin Ranskan kuninkaallisilla ennen vanhaan :D Muutama vastaava on vielä jemmoissa haalittuna, mutta ehkä niiden loputtua kannattaa vaan jättää ne kauppaan.


























Ei kommentteja:

Lähetä kommentti