keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Loppuneita meikkejä

Tuotteet ylhäältä alas vasemmalta oikealle: Estée Lauder Lash Primer Plus, Estée Lauder Sumptuous Extreme Lash Multiplying Volume Mascara (01 Extreme Black), Clinique Lash Power Mascara (01 Black Onyx), L'Oréal Paris Super Liner PerfectSlim (Intense Black), Dermosil Sävyttävä päivävoide Fair sekä LUSH Double Choc lip tint. Tykkäsin kaikista, paitsi Cliniquen ripsarista ja LUSH:in huulituotteesta.


Tuotteen nimi on suomennettu pakkaustarrassa "hoitoaine ripsille", englanninkielinen nimi taas viittaa ripsivärin alle laitettavaan tuotteeseen. En kokeillut tätä kumpaankaan noista tarkoituksista, vaan kosmetologini suositteli tätä kysyessäni jauhemaisen kulmavärin (Make Up Store Tri-Brow) kiinnittämisainetta. Ja hyvin toimikin!

Laitoin tätä alle, annoin kuivua n. 1-2 min ja levitin sopivantahmeaan pintaan jauhevärin. Kesti käytännössä aamusta iltaan, toki rasvaiselle iholleni suli sitten kyllä illan aikana. Valkoinen, juoksevan vahan oloinen tuote on käytössä täysin kirkas, väritön ja geelimäinen, eikä siinä ole valkoisuutta ja kuivia kuituja, kuten vaikka L'Oréalin kaksipäisten halpamascaroiden primer-päässä. Ostan uudelleen, kunhan tänhetkinen H&M-geeli loppuu. Maksoi 25 tai 26 €.

Oikein pätevä perusmascara. Antaa volyymia, mutta siististi. Ei kuitenkaan ihan erottele. Olen saanut yhteensä 3 kpl näitä Livboxista/voiteiden kylkiäisenä ja tälläkin hetkellä on toinen vastaava käytössä. En tiedä siis hintaa enkä ehkä osta koskaan tätä suoraan rahalla, sillä pidentävät mascarat ovat enemmän mieleeni.Pidentävyys ja tarkka harja sekä jälki oli tyydyttävää tässä Cliniquen ripsivärissä. Aine oli järkyttävän vaikea saada irti ja kosmetologini valaisi tämän olevan niitä 38 asteen ripsareita. Ilmankos ei irronnut tavallisella putsarinesteellä... :D Mutta siitä lähtien oikealla tavallakaan koettaessani en saanut tätä kunnolla pois. Onneksi oli vain ilmaisnäytekappale tämäkin, muistaakseni Emotionin ostosten yhteydessä. En tod. osta uudestaan.


Näppärä huopatussi sai jopa minut onnistumaan eyelinerin levityksessä. Käytän näin vahvaa meikkiä vain juhlissa, joten tästä n. 10-15 € kynästä ei montaa käyttökertaa ennen kuivumistaan tullut. Kuten nuo paperille piirtämäni viivat osoittavat, väriä olisi tuolta paksummasta osasta vielä irronnut, mutta juuri tuo hyvä ohut pää oli jo entinen. Harmi. Taidan nyhertää jatkossa ihan teroitettavilla kynillä ne muutamat kerrat vuodessa, kun rajausta haluan käyttää. Muuten tulee liian kalliiksi.

Dermon sävypäivis on jo lopetettu tuote. Tykkäsin siitä, vaikka koostumus olikin aika Garnierin perus-BB:n tyyppinen. Ei tuonut onneksi niin pahaa kiiltoa kuitenkaan. Sävy Fair on todellakin kalpealle sopiva, minullekin talvella menee. Harmi, kun lopettivat tän 5,90 € hintaisen tuotteen, sillä tilalle tullut 9,90 € Aina-voide ei ole näin ohut eikä kiva. Taidan pitäytyä suosikissani Estéen sävyvoiteessa ja toivoa siihen vaaleampia sävyjä.

Nostin kynnellä tuota LUSH:in huulituotetta tuohon näytille. Noin kovaa ja vahamaista se on! Tuote ei silti ole huulipunan tavalla levittyvää, vaan erittäin kuivaa ja kökköistä. (Siksi varmaan sainkin tuotteen hiukan kokeiltuna... ;) Myös rehellisen ruskea sävy on sen verran epäsopiva, että kaavin tämän kyllä roskiin ja otan vaan matkapurkiksi tuon hyvän alumiinirasian. Tuotteen suklaa-aromi oli kyllä kiva ja herkullinen, että sen vuoksi harmi, etten tätä voinut käyttää.

Löysin ryhmäkuvan ottamisen jälkeen vielä (muovailuvahojen peitossa olevan...) ex-suosikkihuulikiiltoni. YSL:n poistoalesta 2012-2013 uutenavuotena muistaakseni 16 €:lla ostettu Touche Brillance Sparkling Touch for Lips sävyssä 16 oli kiva. Hedelmäinen aromi, helppo vadelmainen sävy ja päässä olevaan nappia painamalla sutiin leviävä notkea koostumus oli kivoja. Ostaisin uudelleen, jos näitä vielä olisi olemassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti