torstai 31. heinäkuuta 2014

Vartalovoiteita

Kuten kuvasta näkyy, on aikaa riittänyt (tai priorisoitu...) kropan ihon huoltamiseen lähinnä kuntoilukäyntien yhteydessä. Melkein pelkkiä matkakokoja kun on tyhjentynyt. Tämänhetkiset hikihelteet saavat nyt kelvata tekosyyksi olla ottamatta aikaa itselleni rasvauksen muodossa, mutta syksyllä otan asian  taas haltuun, ettei taas käy niin, että hyllyt notkuu rasvatuubeja ja silti iho kiristelee ja pölisee hoitamattomana.


Nämä vartalovoit olivat kaikki kivoja. Yvesit on jostain juhlavuosisetistä ja molemmissa oli samaa pehmeän appelsiininkukkaista face & body-tuotetta. Imeytyi nopeasti ja oli silti ravitsevampi, kuin perusemulsio. Hyvin samantapainen tuote kuin Nivea Soft, mutta raikkaampi ja parempi tuoksu. Ihanat 50 ml minipurkit menee korusäiliöiksi. En malta kuitenkaan käyttää lisää samaa, niin ihmeellistä tämä ei ollut. Dermon tyrnivoi oli herkullisen marjaisen, teemäisen karkkisen tuoksuinen. Ei kuitenkaan ihmeellinen tai tilaukseen houkutteleva tämäkään näytelappunen.


Yves Rocherin Blackberry Silky lotion oli oikein mukava ohut peruskosteuttaja. Teemäinen karhunvatukan tuoksu on aito ja raikas. Tätä ostaisin lisää, jos voidejemma olisi tyhjä. Joskus minipullona tilaan vielä satavarmasti!

Dermosilin Winter Fruits Body lotion-näyte oli aika tympeä. Ohut koostumus kyllä oli peruskiva, mutta kirpeän hedelmäinen tuoksu ei miellyttänyt. Yvesin Malaysian Coconut Silky lotion oli karhunvatukkaista paksumpaa ja lähmäisempää. Tuoreen mehevä kookostuoksu oli hiukan rasittava. En osta lisää iholle jäävänä tuotteena, saippuana kyllä muistaakseni menee paremmin.

Dermosilin After Sun-voide oli ohut, hiukan viilentävä ja oikein kiva tuote. Harmikseni juuri lopetettu! Tilalle tullut After sun-suihkugeeli ei ajanut samaa asiaa ja jäi siksi tilaamatta. Tänhetkiset after sunini ei ole kivoja, LivBoxista saatu Sebamed on liian paksua ja ohut Nivea-suihke kamalan miehekkään tuoksuista. (Lisäksi mulla on ihana Garnierin Monoï-after sun, mutta se on hohteensa vuoksi vain harvinaiseen iltakäyttöön.) Saa ehdottaa ohuita, hyväntuoksuisia kimaltamattomia after suneja!

Yvesin Organic Oats Silky lotion oli hieman karhunvatukkaa paksumpi, kiva voide. Tuoksu on voimakas ja hiukan appelsiininkukkainen, mutta raikkaahko pohjimmiltaan. Voisin ostaa lisääkin, ainakin saippuoina ja minikoossa.

Cittarin poistokorista ostettu Mades Pomegranate Label 3457 body lotion oli kiva ja raikkaan granaattiomenakosmelle tyypillinen tuoksultaan. Hienoinen tunkkainen homeen vire oli huomattavissa kovasti nuuskiessa, kuten keltaisessakin versiossa. Iho ei tykännyt kuitenkaan huonoa, joten käytin pois. En ostaisi uudelleen jos näkisin, sillä pumppupakkaus oli käytössä liian kiikkeräksi muotoiltu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti