keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Puhtaat kädet (ja hiukan kosteutetut myös)

Meillä menee käsisaippuaa ihan hirmuiset määrät. Kai se on hyväkin asia, mutta koetan siirtyä yhä enemmän palasaippuoihin pakkausjätteen vähentämiseksi. Tällä kertaa tyhjentyneet ovat: Dermosil Käsisaippua Tulip (kartiopullo), Avon Senses Citrus Burst shower gel (jonka käytimme käsisaippuana, lisäksi samaa tuoksua oli myös 300 ml:n pumppusaippua), The Body Shop Vanilla Bliss Hand Wash sekä etualalla SPAresource Pineapple coconut hand cream ja Dermosil Käsisaippua Kirkas.

Dermon käsisaippuat olivat tuttua paksua ja hyvää laatua. Kirkkaanpunainen kartiosaippua oli joulualesetistä, hintaa en muista. Pussisaippua taisi maksaa 5-6 €, mutta sitä ei enää saa. Kirkasta saippuaa saa kyllä edelleen kartiopullossa hintaan 4,90 €. Pientä kiskontaa mielestäni, sillä kartiossa on vain 300 ml, kun taas pussissa 500 ml. Kirkkaan puuterisen puhtaasta tuoksusta pidin, punaisesta leikkokukkaisesta en.

Avon-saippuat olivat sinisen limesaippuan lisäksi ensimmäisiä kokeilemiani, sillä en tiedä ketään Avon-myyjää paikkakunnallani. Nämä sain kaveriltani, jonka muualla asuva sukulainen välittää näitä, ilmeisen runsain mitoin vieläpä :) Citrus Burstin pitäisi olla sitrus-mandariini-greippi. Sellainen hapan, greippinen ja appelsiinituoremehuinen se onkin. Oikein kiva, olin pakkausten perusteella luullut Avonin tuotteita makeiksi ja esanssiällötyksiksi kautta linjan.

SPAresource-käsivoide oli yllättävän paksua ja hoitavaa sekä luonnonöljyihin ja -voihin perustuvaa. Marketin alekorista 2 €:lla löydetyksi tuotteeksi erittäin hyvä. Ananas-kookos-tuoksusta välillä piti, välillä tökki erittäin pahasti. Tuoksu sinänsä oli mehumainen ja aito. Hyvä, tukeva flippikorkillinen tuubi.

Sokerina pohjalla The Body Shopin aivan ihana vaniljasaippua! Kullanvärinen joulusaippua oli somassa pullossa, jonka varmaan säilytän, sillä se oli näppärän kokoinen minilavuaarimme reunalla. Pumppu toimi hyvin ja letku ottaa pohjasta asti. Vaniljan tuoksun sävy on jäätelömäinen, makea ja kermamaitoinen, melkein toffee. Hyvin erilainen kuin esim. Yves Rocherin vesipohjaisemman oloiselle tuoksuva yli-imelä bourbonvanilla. En ole varma, sainko tämän lahjaksi vai ostinko alesta, joulutuotteisiin tämä joka tapauksessa kuuluu ja saatavuus siis ei kovin varma. Ainoa miinus saatavuuden (ja todennäköisesti ison hinnan) lisäksi on tuoksun mietous, se ei haise nenään asti pestessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti