keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Kropparaikastimia

Tuotteet ylhäältä alas, vasemmalta oikealle: ACO Fresh scent mild & effective antiperspirant with perfume, Dermosil Classic Deodorantti Roll-on, L'Occitane Roll-on deodorant 3 essential oils purifying, Dermosil Classic Vartalon kuorintavoide, Yves Rocher Rose Absolue suihkugeeli (josta olinkin jo kirjoittanut aiemmin, joten siitä ei tässä postauksessa tulekaan asiaa), Yves Rocher Vanille Noire suihkugeeli, Dermosil Primo Vartalon sokerikuorinta vanilja sekä tuoksunäytteet pureDKNY eau de parfum ja Love, Chloé eau de parfum intense. Lisäksi jälkikäteen löytyi vielä Kicks Body Scrub Rhubarb & Strawberryn kuoret.

Kaikki dödöt olivat kivoja, hyväntuoksuisia ja alumiiniklorohydraattiin perustuvia. Kaikista löytyi siis perushyvää antiperspiranttitehoa. L'Occitane lähti 70 % alesta matkaan muutamilla euroilla. Kirkas nestekoostumus oli ihan hyvä ja tuoksu yrttinen, aavistuksen sitruksinen. Aco tuli apteekkiostojen kylkiäisenä, tuoksu pehmeän puuterinen ja kukkainen. Dermon perusdödön taisin saada tilaajalahjana eli bonustuotteena, kivan pehmeän raikas sekin, hivenen pyykkimäinen jopa. Kaikissa pakkauksissa oli hieman tahraavaa vuotoa, L'Occitanelle plussaa lasipakkauksesta.

Kuorinnoista kivoin oli Dermosil vaniljakuorinta. Se oli vahamainen ja jätti iholle kosteusvoiteen tyyppisen jälkitunteen, eli erittäin hyvä talvituote. Vaniljainen tuoksu oli makean pehmeä ja ihana, sokeri hyvin kuorivaa. Tuubikuorinnat olivat vaahtoavia suihkugeelin tuntuisia, teholtaan mietoja. Pinkki Kicks ei tuoksunut mansikalle saati raparperille, ainoastaan yleisesti pirtsakan kirpeälle. Tummanvihreä Dermosil peruskuorinta (on jo poistunut tuote) oli yrttisen ja havuisen tuoksuinen, ei hyvä... Tosi tymäkkä aromi. Kaikki oli aikanaan itse ostamiani, Primo n. 7 € ja muut n. 5 €/kpl.

Yvesin vaniljasuihkugeelin ostin 10 € hintaan, mutta ei ihan sen arvoinen ollut. Makea, voimakkaan puuvivahteinen ja ylellisen tuoksuinen kyllä, mutta koostumukseltaan ihan perus. Lisäksi hankala kierrekorkkipullo. Kiva oli tämä kokea, mutta tuoksuun kyllästyy, ei menisi hajuvetenä. (On kokeiltu tuoksunäytelapun verran muutamia kertoja...)

Myöskään pikkuhajuvedet eivät ihan olleet makuuni. Chloé on aika chypremäinen, jaloviinan tms. tuoksuinen ja voimakas. pureDKNY oli myös nimeään vastoin aika puuterinen ja voimakas, ei mikään vesimäinen päivätuoksu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti