lauantai 7. kesäkuuta 2014

Schollin jalkahoitoa

Ostin molemmat parisen vuotta sitten alehyllystä. Kumpainenkin aika tylsiä tuotteita valitettavasti.

Jalkakylpyöljy sekoittui yllätyksekseni hyvin lämpöiseen veteen ja muuttui hetkeksi maitomaiseksi koskettaessaan vettä. Jalat pehmenivät myös melko hyvin. Tuoksuttomuus oli tylsä juttu, samoin apteekkimainen pakkaus, jonka tarra alkoi hilseillä irti rumasti. Kylpyöljyn kuitenkin käytti ihan mielellään loppuun.

Voide olikin se suurempi pettymys. Koostumus oli aika paksua, jopa hiukan vahamaista. Kovettumiin se ei happosisällöstään huolimatta tehonnut. (Ja itse asiassa nyt kun katsoin tarkemmin, olisi tuotetta pitänyt käyttää ohjeen mukaan kahdesti päivässä. Kuka voi aamuisin käyttää tällaista liimaa sukkien alle???) Eli varmaan omaakin vikaani tehottomuudessa. Mutta tuoksu se tässä kamalinta oli. Hirveä kemikaalinen, luotaantyöntävä ja lääkemäinen, eikä mitään hajustetta edes peittämään löyhkää. En leikannut tuubia auki, minkä kyllä yleensä poikkeuksetta teen heikommillekin tuotteille.

2 kommenttia:

  1. Mä oon laiska jalkojen hoidon suhteen, suorastaan hävettää... Tosin, eipä nämä jalkapoloiset ole tänä kesänä päässeet näytille, kiitos liian kylmien ilmojen ;)

    VastaaPoista
  2. Mulla on kanssa viimeisenä vuotena huonontunut kauneusrutiinit... Onneksi ei tosiaan oo jalkojenesittelykelit! ;)

    VastaaPoista