lauantai 7. kesäkuuta 2014

Kroppaputsareita

Tervetuloa lukijoiksi, Anni ja meikin loppu! Toivottavasti viihdytte :)

Tässä muutamia hyväntuoksuisia, mutta ei mitenkään superhaluttavia saippuoita. Ainoastaan vaniljainen pumppusaippua on saanut jatkoa.

Yves Rocherin vadelmasuihkugeeli on hyvä perussuihkari. Tuoksua on vaikea kuvata... Se on aito ja luonnollinen, mutta ei suomalaisen vadelman oloinen. Hieman kumminkin aitoa luomuvattua enemmän sinne vadelmaveneen aromin suuntaan. Silloin tällöin ostan 50 ml, mutta täyttä 400 ml pulloa en jaksaisi käyttää yhteen pötköön.

Tämä saman sarjan käsisaippuakin on ihana, eikä teollinen. Silti siinäkin on outo makeus tuoksussa, joka ei ihan vastaa vaniljatankoa tai jauhettua aitoa vaniljaa. Huijasin vähän ja ostin tämän loputtua käsisaippuaksi 400 ml:n suihkarin samassa tuoksussa ja siihen irtopumpun. Halvemmaksi tuli kuin tämä 300 ml:n pullo!

Tässä on tuttu, pehmeän suloinen Dermosil Vitamin E-sarjan tuoksu. Oma minituubini on ajalta, jolloin nämä E-vitamiinituotteet kuuluivat vielä Classic-linjaan ja niiden nimissä oli tunnus E. Samaa kamaa on edelleen myynnissä, mutta niin perusmassaan hukkuu, etten taida malttaa ostaa uudelleen. Kosteutustehokaan ei mitenkään superihmeellinen ollut.

Tämä Yves Rocherin parfymoitu suihkari oli todellakin parfymoitu. Huh huh. Ruusun lisäksi tässä tuoksuu vahvasti pohjalla mausteinen puu. Tuote ei ole siis mitenkään raikas, vaikka hyvin pesevä onkin. Iholle jää ihan joksikin aikaa (pari tuntia?) tämän tuotteen tuoksu. Kierrekorkki, kympinkieppeillä pyörivä hinta ja mausteinen tuoksu saavat minut jatkossa jättämään tämän tuotteen rauhaan. Sitä paitsi saatavuuskin on jotenkin korkeintaan kausittainen.

2 kommenttia:

  1. Mun mielestä tuo vadelmatuoksu on aivan taivaallinen! Ihana, mutta ehkä joo vähän liikaa jatkuvasti käytettynä... :)

    VastaaPoista
  2. Makuasioista ei voi kuin "kiistellä" ;)

    VastaaPoista