lauantai 14. syyskuuta 2013

Yves Rocher 3 teen Viimeistelevä kasvovesi 200 ml


Tuote on geelimäinen kasvovesi. Sellaista en ollutkaan aiemmin kokeillut, paria emulsiovoidemaista näytteen verran vain ja tietty vesimäisiä. Tuoksu oli aika hauska: raaka banaani!

Rasvainen, mutta ajoittain erittäin pintakuiva ihoni ei oikein saanut tältä tuotteelta mitään. Kasvovesi ei ollut kovin puhdistava eikä kosteuttavakaan. Parasta oli raikastava tunne ja tuoksu, eikä tuote kirvellyt silmiäkään. Siitä iso plussa, sillä joskus kaipaan rasvaisille silmäluomilleni jotain freesaavaa ja tämä toimi siinä.

Käyttömukavuudeltaan tuote oli hieman hankala: flippikorkki liian tiukka ja kasvovesi imeytyi vanulappuun liian kokonaan tai isommilla annoksilla karkasi helposti. Flanellisen kestolapun kanssa imeytyminen sujui paremmin ja tuotetta oli helpompi työstää kasvoille pidemmänkin aikaa. En muista ostinko tuotteen itse vai tuliko ilmaisena kaupanpäällisenä. En aio hankkia tuotetta lisää ja annoin tästäkin viimeisen viidenneksen kosmevaihdossa siskolleni. En siis esimerkiksi tiedä, kuinka helposti viimeiset jämät on saanut pullosta käyttöön...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti