maanantai 23. syyskuuta 2013

Viimeaikaisia vartalotuotteita


Lähiaikoina on loppunut myös kroppatuotteita: Herbina Rosa Antiperspirant 24 h, Yves Rocher Protectyl Végétal Erittäin tehokkaasti suojaava aurinkovoide SK 50+, Yves Rocher Ginseng Actif pour homme partavaahto, Yves Rocher Aprikoosivartalokuorinta, Dermosil Berry therapy Mustaherukkasuihkugeelinäyte, Yves Rocher Italian mandariini-minisuihkugeeli, Dermosil DermOlive-suihkugeeli sekä RFSU Klick Natural Glide- liukuvoide, jonka tosin käytin sheivausgeelinä säärille ja kainaloille. Tämä ei siis ole muuttunut miksikään erotiikkablogiksi ;)

Herbinan dödö oli hyvin pitävä ja mieto mummoruusun tuoksuinen. Taitaa olla jotain vanhaa erää, sillä Tokmannilla maksoin tästä kesällä euron. Palaan tähän aina silloin tällöin, voisin siis ostaa uudelleenkin.

Yvesin aurinkorasva oli tosi paksua ja tahmeaa, eikä se kestänyt vettä lainkaan. Huuhtoutui toki käsistäkin helposti, mutta ei sovi lasten vesileikkeihin. Pysyimme kaikki tätä käyttäneet palamatta ja tuotteella on ihana vaniljan tuoksu. Oli aika kallista, 10 €/75 ml.

Yvesin poistokoripartavaahto oli melko kamalaa. Tuoksui merellisen miehiselle, jollakin tavalla yhdistän tuoksun WC:hen. Ehkä jollain tutulla on juuri tämän tuoksuinen raikastin aina pöntössä... :D Ylenpalttisen vaahtoava koostumus, pidän enemmän kirkkaista geeleistä, jotka eivät muutu vaahdoksi. Ei jatkoon, tosin ei liene mahdollistakaan.

Yvesin vartalokuorinta oli geelipohjainen, muttei pesevän vaahtoava. Siis omaan makuuni turhake, haluan joko reippaasti pesevän kuorintasuihkugeelin tai sitten ylellisenrasvaisen hoitokuorinnan. Tuoksuu kardemummalle ja raikkaalle, hitusen oudolle siis. Plussaa ilmeisesti luonnolliseen rouheeseen perustuvasta kuorintatehosta muoviroskan sijaan. Ei silti jatkoon 7 € tarjoushinnallaan.

Mustaherukkasuihkari tuoksuu todella aidolle ja on perushyvän koostumuksinen. Mandariinisuihkari on ihan hyvä ja toimiva. Tuoksu on vesimäisen raikas, mutta aito mandariini. Joskus on sellaisia kuivahkoja, mietoja mandariinilohkoja, tämä on kuin niiden aromi eikä mikään lämpimän jouluinen sitrusvivahde. Oliivisuihkarin aromi on herkullinen, mieto ja makea, ehdottomasti esim. Palmoliven ja Yves Rocherin oliivituotteita makeampi ja vähemmän saippuainen tuoksu. Tuttuni perheenjäsenillä tämä kuulemma jätti hienhajun ihoon, itse en huomannut samaa. Tuskin ostan kuitenkaan lisää, sillä uusien tuoksujen metsästys on niin kivaa.

Liukuvoide oli kyllä nuukuuden huippu ja siihen liittyy pieni tarina... :D Löysin yöpöydänlaatikosta moisen korkkaamattomana ja päiväykset vuonna 2011 paukkuneena. Minulla ei ollut aavistustakaan, mistä puteli oli kotoisin. Vetäisin omakotitalon nenääni välittömästi ja suunnittelin jo kuulustelevani miestäni, että ketäs varten meille tuollaisia on hommattu... Kunnes onneksi ennen pahempaa konfliktia tajusin, että ihan Suomen valtiohan tuon on meille hankkinut. Äitiyspakkauksessani tuli tuollainen vuonna 2009! :D

En ole koskaan kokeillut tuota mihinkään viralliseen käyttötarkoitukseensa, joten en osaa kommentoida sen soveltuvuutta. Sopivasti sheivausgeelini oli lopussa, joten käytin tuon sitten vanhentumisesta ja kellastuneesta väristä huolimatta pois höylän kanssa. En saanut mitään märkiviä haavoja ainakaan. Geeli oli venyvää ja hiukan ällölimaista, mutta ajoi asiansa sheivauksessa ja huuhtoutui vedellä poiskin. En tosiaan aio ostaa uudelleen, paljon lie maksaa eikä riittänyt kovinkaan kauaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti