lauantai 14. syyskuuta 2013

Dermosil Primer Smooth and Bright 15 ml


En ollut koskaan kokeillut meikinpohjustajaa, kunnes siskoltani kokeilin tätä Dermosilin halpisversiota. Olin pitänyt primereita turhana hienosteluna, mutta yllätyin todellisesta vaikutuksesta. Meikkivoiteen ja meikkipuuterin jälki oli huomattavasti tasaisempi tämän kanssa kuin ilman.

Täytyy kuitenkin myöntää, että kyseinen tuote alkoi tukkia ihoa erittäin helposti. Minulle tulee muutenkin jo helposti finnejä, joten tämän käyttö jäi. Myös kiireinen elämäntilanne on saanut vetämään aamuisin kaikki mahdolliset mutkat suoriksi ja koin tuotteen turhana hidasteena loppujen lopuksi. Tuote on nimittäin erittäin notkeaa ja silikonista, joten sen joutuu taputtelemaan sormenpäällä pikkutarkasti paikoilleen, missä menee ikä ja terveys. Dermosilin uusittu rasvaisen ihon For Faces -kasvovoide reagoi tämän kanssa mennen murusiksi taputtelevasta levityksestä huolimatta. Muiden voiteiden ja pohjien kanssa muistaakseni ei ollut murustumisongelmaa.

Tuote oli väriltään vaaleaa beigeä, mutta mitään kirkastavaa efektiä en Smooth & bright -nimestä huolimatta huomannut. Loppuvaiheessa olin pari kertaa huomaavinani jotain koostumuksen erottumista faaseihin, mutta tuote oli pysynyt tuoksuttomana, joten annoin sen vielä eteenpäin siskolleni. Hinta oli alle kympin, mutta en aio hommata lisää.

Tämä oli muuten 50. Dermosil-postaukseni! :) Huomaa, mistä nettikaupasta olen ollut innoissani viimeiset pari vuotta...

2 kommenttia:

  1. Minäkin koen primerin käytön kauhean ylivoimaiseksi! :D Ainut mitä laitan mielelläni meikin alle, on Nivean päivävoiteen ja primerin yhdistelmä.

    Tuo Dermosilin versio vaikuttaa ulkoisesti hyvältä ja kiinnostavalta tuotteelta. Harmi jos ei tosiaan ole niin hyvä, kuin sopisi toivoa :)

    VastaaPoista
  2. En tietty siis tiedä mitään vertailukohtaa tuolle Dermolle. Voide-primer-yhdistelmä kuulostaa jo aamuihin sopivammalta multitaskingilta ;)

    VastaaPoista