sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Viimeaikaisia käsienhoitotuotteita


Pahoittelut blogini viimeaikaisesta laiminlyönnistä. Muussa elämässä on ollut taas kiireitä ja kosmetiikan sarallakin on kulunut lähinnä tällaisia arjen pikaisesti käytettäviä pakollisia. Tässä postauksessa esittelen normaalia analyysiäni pinnallisemmin seuraavat tuotteet: Palmolive käsisaippuat Ayurituel Joyous, Ayurituel Energy, Naturals Irresistible Softness Black Orchid ja Naturals Nourishing Milk & Honey, Dermosil Käsisaippua Pomegranate, Dermosil Keittiökäsivoide sekä Lidlin Cien Cream soap Milk & honey.


Ayurituelit olivat lievä pettymys. Heppoiset pullot ja löysät halpiskoostumukset ärsyttivät. Saippuoissakin oli teollinen, saippuamainen perustuoksu. Joyous oli kivempi ja vivahti hiukan tummaan vadelmaan, Energy tuoksui miehekkäältä suitsukkeelta, mistä en oikein pitänyt. Kumpikaan ei ollut paha kuivattaja, mutta käytinkin ne kesällä, jolloin muutenkin iho on kosteammassa kunnossa luonnostaan. Hinta oli ollut 1,50 €/pullo punaisella lapulla. En osta uudelleen.Huono kuvanlaatu mätsää itse saippuoiden laadun kanssa täysin. Myös näissä oli Palmoliven surkeat, kevyet pullot ja luiru halpiskoostumus. Mustan orkidean esanssisia tuoksukynttilöitä muistuttava aromi oli puistattava. Milk & Honeyn muistelin olevan hyvä kuivien käsien saippua, mutta näin ei ollut. Pehmeä tuoksu oli etova. Lidlin pussimyynnissä oleva lähes identtisen näköinen keltainen Milk & honey on halvempaa ja ihan vastaava ellei jopa paksumpi koostumus. Korkeintaan Lidlin versiota ostan lisää ja sekin vain pussimuodon suosimisen vuoksi.


Dermosilin joulusetin saippua oli jo parempaa laatua kuin edelliset viisi yhteensä. Dermosilin saippuat tuntuvat hinnakkailta, mutta niissä on oikeasti paksu ja riittoisa koostumus. Myös tämä granaattiomenainen tuoksu oli ihan kiva. Pullo oli tässäkin melko huono: läpinäkyvä pullo turhan kevyt ja pumppu siihen nähden jäykkä käyttää. Tätä ei varmaan enää saa, mutta selviän hengissä ilmankin ;)


Tämä Dermosilin Keittiökäsivoide on poistuva tuote, josta sain edellisen tilaukseni mukana muutamia näytepusseja pyynnöstä. (Kannattaa muuten pyytää tilauksen Lisätietoja-kentässä haluamiasi näytteitä, aina ei tule juuri toivomaasi tuotetta, mutta esim. jotain saman linjan tuotetta saattaa se pari lappusta tullakin.) Ja onneksi pyysin näytettä, ennenkuin tilasin koko pullon: tämä oli aivan järkyttävää. Alkoholinen kuivahtava koostumus oli täysin hyödytön ja tuoksu karmaiseva, Keittiösaippuaa muistuttava metallisen sitruksinen. Joutaakin puolestani olla poistuva tuote. En osta edes lopetusalesta.


Summa summarum: Palmolive-tarjoukset ohitan jatkossa. Nyt opin, ettei halpa ole todellakaan aina hyvää. Note to self: kyllä arjessa kannattaa satsata hyviin perustuotteisiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti