sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Yves Rocher Sérum Végétal Wrinkles & Radiance Dazzling Cream silmänympärysvoide 15 ml


Haukon henkeäni tuon otsikon jäljiltä... :D Tällaista silmänympärysvoidetta olen käyttänyt nyt noin vuoden verran. Sain sen aikanaan ilmaisena tilaajalahjana pyytämättä. Ilmaistuotteeksi ollut oikein tyydyttävä tuttavuus. Nytpä tuota ei näytä enää olevan markkinoilla, joten hinnastakaan ei ole tietoa.

Voide on hennon pastellivaaleanpunaista. Siinä näkyy hienoa hohdetta, muttei mitään isokokoisia glittereitä. Dazzling-nimestä huolimatta hohto ei silti näkynyt iholla valaisevana, mikä olisi kyllä kuluneen vuoden aikana ollut tervetullutta ;)


Voidepohja oli enemmän jämäkän voidemainen kuin geelimäinen, mutta silti kevyt ja rasvattoman oloinen. Tykkäsin siitä. Luvatun 6 kuukauden säilyvyyden sijaan tämä palveli yli vuoden. Varmaan puoli tuubia on vieläkin jäljellä. Heitän kuitenkin pois jo nyt, koska tuoksuttomuus on vaihtunut oluen hajuun... :D Kohti uusia seikkailuja siis. (Ja niitäpä riittääkin, sillä lähes joka kempparioston yhteydessä on viime aikoina siunaantunut juuri näytekokoisia silmänympärystuotteita.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti