perjantai 10. toukokuuta 2013

Batiste Dry shampoo Dark & Deep brown 200 ml


Tämän kolmannen toimivan kuivashampoopullolliseni jälkeen täytyy myöntää, että olen koukussa. Kuivashampoosta on tullut pysyvä osa arkeani ja suihkurutiinit on menneet uusiksi. Haluan nyt jatkuvasti säästää hiusväriäni ja pesenkin hiukseni entisen 6 viikottaisen kerran sijaan enää 2-4 kertaa. Aamuisin tungen hiustyveen surutta kuivashampoota ja hiuspuuteria ja olen lopulta tönkkötukkani kanssa kuin mikäkin Real housewife... :D Kampaajanikin jo nauraa mulle hyväntahtoisesti joka käynnilläni pesun yhteydessä, että onpas täällä taas hiuspuuteria kun ei shampoo vaahtoa...Tämä kuivashampoo oli aivan toimiva ja hyvä. Oli enemmän sellainen muotoileva kuin puhdistava, mutta ihanaa rakennetta toi tyveen. Tummaa väriä ei levinnyt ympäristöön tai edes kynsien alle päätä raapiessa. Totuuden nimissä, ei sitä kyllä ihan kauheasti tullut tukkaankaan, vaikka alla luvataan jopa juurikasvun peittoa... Otin kerrankin kuvat todisteeksi!Tässä ehaana lähtötilanne eli sekä rasvainen että järkyttävän ylikasvanut maantietyvi.


Seksikkäästi (NOT) pitkin päätäkin se menee...


Ja tässä sitten alla restauroinnin jälkeen. Hivenen mattapintaisempi kenties, mutta ton rasvaletin kohottamiseen olis tarvittu varmaan hiivaa. (Enpä menisi vannomaan, ettei siellä jotain sellaista saattanut tuossa vaiheessa jo kasvaakin.)Lopulta sain lievää kohoasentoakin aikaan.


Värin suhteen ainoa saavutus on mattaharmaa kiiltävän blondin sijaan. Eli minkä saa normaalilla, värittömälläkin kuiviksella.


Kiva kuivis tämä oli silti. Tuoksultaan sellainen pehmeän itämainen ja vaniljainen. Muistuttaa Yves Rocherin Tradition de Hammam-suihkuöljyä ja -vartalokuorintaa (jotka puolestaan eivät muistuta Tradition de Hammam-aplarinkukkahirvitystä.) Pakkaus toimi moitteettomasti ilman yhtäkään suuttimenpuhdistusta alusta loppuun. Purkki oli myös kaunis ja n. 7 € tarjoushinta ihan kohtuullinen. Voisin ostaa uudelleen, jos sattuisin Kicksiin muutenkin. Kicksistä tämän ostin aikanaan enkä muualla ole nähnyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti