lauantai 18. toukokuuta 2013

XZ Ravitseva 2 in 1 Öljyhoitoshampoo 250 ml


Ostin tämän joskus puolisen vuotta-vuosi sitten, kun Berner uudisti XZ-tuotteiden pakkaukset. En itse asiassa tiedä, uudistettiinko sisältö samalla, sillä sarjan omat nettisivut ei INCE:jä näytä sisältävän. Saman nimistä tuotetta kuitenkin on edelleen markkinoilla virtaviivaisemmassa pullossa. Tästä kappaleesta maksoin 1.25 € ja olisi ollut kepoisesti normaalihinnankin arvoinen.

Värjätyt hiukseni ja paljon hikoileva ja helposti rasvoittuva hiuspohjani tykkäsivät tästä. Hiukset jäivät pehmeän taipuisiksi ja kiiltäviksi. Tosin rasvaisuus tuli aina vuorokaudessa, kun joillain shampoilla siinä kestää jopa reilut pari päivää. Tämä shampoo ei kuitenkaan vienyt hiusten tuuheutta kokonaan, mutta toki reilummin pesevä tuote jättäisi ne vieläkin kuohkeammiksi. Kaiken kaikkiaan siis tehokkaasti pehmentävä mutta keskivertoa kevyempi hoitavaksi shampooksi.

Tuoksu oli pehmeän naisellinen, hivenen jopa aprikoosinen ja raikas. Oikein mukava paksuhko helmiäisbeige koostumus. Oli hienostunut ja luksusmainen tällaiseksi edulliseksi arkituotteeksi.

Klipsukorkillinen pullo oli oikein kätevä, sillä tuon sai avattua ilman kynsien kiduttamista. Myös lopputippoja oli helppo tiristellä ylösalaisin, koska korkki on tasainen ja isohko.


Voisin ostaa talvikäyttöön toistekin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti