perjantai 3. toukokuuta 2013

Freeman Clay Mask Avocado & Oatmeal 150 ml


Tämä on ollut ihan hyvä naamio. Hitusen olen tässä vuoden varrella kyllästynyt jo ja käyttänyt pussinaamioita välillä, mutta toimivuudessa ei ole ollut moitteen sijaa.


Naamio on perinteinen reippaasti puhdistava (lue: kuivattavakin) savinaamio. Tavallisessa huoneessa käyttäessä kuivuu kireäksi varsin nopeasti mutta esimerkiksi suihkussa käyttäessä ei kivety kasvoille 10 minuutissakaan. Voi vaikka sheivata, laittaa hiusnaamion, pestä lapsen  jne. vaikutusajan kuluessa ja varsinkin viimeksi mainitussa tilanteessa tämä vaaleanvihreä maski herättää hilpeyttä ;) Suihkussa naamio siis jää notkeaksi ja kosteahkoksikin, mutta olen kokenut sen silti puhdistavan akneihoani hyvin. Jättää etenkin otsan ja nenänvieruksien rosoiset mustapääalueet selkeämmän värisiksi ja jää muutamia tyhjiä kraatereita kun huokonen on tyhjentynyt mustapäästä.


Tuoksu on hyvin pitkälti juuri avokado-kaura, ei kumpaakaan yksinään, muttei myöskään minkään muun tuoksuinen. Vivahtaa raikkaaseen ja tuoksu on kyllä tuntunut pääsääntöisesti miellyttävältä. Mitään muuta tuotetta se ei tuo mieleen. Saven tuoksu ei erotu tässä tuotteessa.

N. 5 € hinta tällaisesta jättituubista on ollut hyvä diili, vaikka naamio onkin melko hupaa kulumaan. Tuubissa on riittävän tukeva iso, pyöreä korkki ja erittäin ohut ja notkea tuubimateriaali.

2 kommenttia:

  1. Hih, ihana vinkki tuo, että vaikutusajalla voi pestä lapsen <3

    Vaikuttaa hyvältä naamiolta. Pitäisiköhän minunkin hankkia stressinäppyjen uhaksi - ja pestä vaikutusajalla paremman puutteessa vaikka koira :D

    VastaaPoista
  2. Mitähän koira sanoo, kun mammalla onkin naama vihreänä? :D Myös pyykkien lajittelu ja muu vastaava kylppärialueella tapahtuva on hirmu kätevää naamion vaikutusajan tekemistä. (Jos siis ei satu olemaan palelevaa tyyppiä.)

    VastaaPoista