tiistai 28. toukokuuta 2013

Yves Rocher Flower Party Summer suihkugeeli 100 ml


Tämä oli joku Limited edition, josta tuli maksettua 2,90 €. Loppujen lopuksi se on aika paljon, normaali 200 ml:n pullo kun olisi 5,80 € tällä litrahinnalla... Harvasta maksaisin niin paljoa, mutta onhan tämä nyt tietysti sentään hajuveden suihkugeeliversio.

Flower Party Summerissa oli kyllä tosi ihana, kesäisen hedelmäinen tuoksu. Tuoksu on aika mangoinen, sellaisen vauvojen purkkimangososeen tyyppinen. Pohjalla on raikas vivahde, joka ei kuitenkaan mene vesimäisen puolelle. Aivan hurmaava.

Koostumus oli perusohut läpinäkyvä geeli, huuhtoutui helposti, koska ei ollut mitään voidemaisuutta. Pesi hien perushyvin. Koostumuksessa ei ollut mitään ihmeellistä.

Mutta jestas sentään, miten kätevää on tuubimuotoinen suihkugeeli! Pesen aamuisin kainaloni (vatkauskulhon kokoisen) lavuaarin yllä ja ko. operaatiossa on jo kikkailua riittämiin ilman mitään kierrekorkkeja. Klips-klips vaan ja helppoa oli tämän kanssa. Vähän harmi, että loppui, mutta eiköhän jotain korvaavaa tuolta kaapista löydy.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti