tiistai 28. toukokuuta 2013

Elizabeth Arden Eight Hour Cream 15 ml


Himosin tätä klassikkoa kokeilemaan vuosikaudet. Nyt täytyy sanoa, että olen iloinen saatuani käsiini lopulta vain minikoon. Joillekin tämä on ehdoton pelastaja, mutta minun iho-ongelmiani tämä ei valitettavasti korjaa.


Halkeilevia huuliani ei korjannut, vaan teki ikäviä finnejä huulirajaan. Ihottumaisissa kämmensyrjissäkään ei oikein tehonnut, vähän jopa kirveli vaan ja lähmäsi. Joskus harvoin tuntui yön yli ollessaan vähän silottavan käsiä, mutta niistä valmiiksi hyvistä kohdista vaan.


INCI:n alku on vaseliinia, lanoliinia ja mineraaliöljyä. Alan olla varma, että nuo kyseiset ainesosat eivät ole minua varten tarkoitettuja. Tämä oli jo miljoonas noihin perustuva tuote, joka ei sovi iholleni. Edes se maaginen salisyylihappolisä (joka kai on se tämän tuotteen tarkoitettu juju?) ei pelastanut.

Sinänsä esim. tuoksu ja maku ei minusta olleet erityisen hirveät, vaikka niin olin lukenut etukäteen jostain. Tuote on notkeaa, tahmeaa meripihkanoranssia geeliä. Tuoksu ja maku ovat hiukan pistävät, itselleni tulee niistä lähinnä mieleen männynneulaset ja pihka.

Tämä tuli tuoteostosten kylkiäiskassissa, joten hintaa en tiedä. Henk.koht. en tule ostamaan tätä lisää oli hinta mikä hyvänsä.

2 kommenttia:

  1. Toi "cream" on kyllä erittäin harhaanjohtava ilmaisu tästä tuotteesta! Koostumus ja väri on ennemminkin jotain pihkan tai korvavahan oloista... Laitoin reilusti (erityiskuiviin) käsiin yöksi, eipä tehnyt mitään mainittavaa. Itekkin mielenkiinnolla kokeilin ja odotin suurempia, kun kerran Hollywood-tähtiäkin tämän nimeen vannoo.

    VastaaPoista
  2. Voi harmi. Ei ne tuotteet tosiaan toimi kaikkien iholla toivotulla tavalla. :(

    VastaaPoista