lauantai 16. helmikuuta 2013

Yves Rocher SOS Clean hands käsidesigeeli 30 ml


En todellakaan ole niitä hysteerisiä pöpöntorjujia, jotka käyttävät käsidesiä pumpputolkulla töissä, kotona, kylässä ja kaupassa sekä aina tien ylittäessä ja lintuja bongaillessa. Synnytyssairaalassa mieheni ja minä arvelimme, että lapsen tultua taloon sitä käsidesiä on nyt alettava käyttää. Ostimme puolen litran pumpun, jota käytettiin kaksi viikkoa. Heitin kyseisellä tonkalla vesilintua, kun se oli nököttänyt kaksi vuotta keittiössämme 1 cm verran vajentuneena.

Sen sijaan kyllä linja-autossa ja junassa mielelläni putsaan käteni ennen eväiden syöntiä. Varsinkin pikajunissa ja busseissa juokseva vesi usein puuttuu ja matkustan suht säännöllisesti kyseisillä kulkuneuvoilla. Tällaiset käsilaukkukokoiset käsidesit ovatkin minun käyttööni sopivampia, kuin jättipumput.

Tämä nimenomainen Yvesin geeli on sitä paitsi ihanan tuoksuista! Tuoksuu hiukan sitruunalta, tuoreelta aprikoosilta ja silti tuoksu taittuu enemmän johonkin hillittyyn kukkaisuuteen kuin hedelmäisyyteen. Valloittava. Joku näistä Beauté des Mains-linjan käsivoiteista (oisko se purkissa oleva?) tuoksuu hyvin samankaltaiselle. Tokihan pirtu sitten levityshetkellä haisee vahvasti läpi, mutta purkista nuuhkiessa ja jo kuivahtaneista käsistä ei! Kategoriassaan HG-tuote.

Edit: Maksoin tästä tarjouksessa n. 2 €. Tämä 30 ml on tuotteen normaali myyntikoko.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti