perjantai 15. helmikuuta 2013

Dermosil Fresh Balance antiperspirantti 75 ml

Tämä oli toinen kokeilemani Dermosilin pallodödö ja olin tähänkin tyytyväinen (eka oli Punainen appelsiini). Piti hyvin hajuttomana, ei tosin ihan kuivimpana mahdollisena. Olen melko runsaasti hikoileva muutenkin, ja harva dödö minulla pitääkään ihan näinkään hyvin. Allekirjoitan tuosta alakuvan lupauksesta tuon pitkäkestoisuuden siis.
Hintapolitiikkahan näissä on superhuokea: alle 3 € kuten markettideoissakin ja 1½-kertainen pakkauskoko niihin verrattuna. Pakkauskin on ihan peruskiva, tosin joutuu jossain erillisessä mukissa valuttamaan sitten lopuksi. Toki kun iso pullo kerkeää olla kauemmin auki, ihan lopuksi tästä pallon läheltä lemahtaa hieman hiki. Vaikka käytinkin aina hyvinpestyihin kainaloihin, niin jotain iholta aina tarttuu pallon pintaan ja jää ilmeisesti muhimaan.En tiedä, johtuuko INCI:n öljyistä vai nykyään sheivauksen jälkeen käyttämästäni aloe vera -geelistä vai mistä, mutta kainaloiden ihoa ei ole kutittanut tai kuivannut tämän dödön käytön aikana. Muistelisin ainakin jonkun Nivean ja Rexonan niin tehneen.

Ainut huono puoli, jonka takia en osta enää tätä, on mieto, valju tuoksu. Tämä tuoksuu Fresh Balance-sarjan tyypilliselle kurkku-jääkaapin vihanneslokero-tyyliselle. Hiukan voi aistia myös pehmeän raikkaan heinän. Se ei ole sietämätön tai paha tuoksu, mutta niin pirun tylsä, ettei mitään rajaa. Parempiakin on.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti