lauantai 16. helmikuuta 2013

Vaseline Intensive Rescue Moisture locking body lotion 200 ml

Ostin taannoin 3 Vaseline Intensive Rescue-tuotetta 5 €:lla Tokmannin tarjouksesta. Tämän lisäksi haaviini lähtivät Moisture locking body cream-purkkivoide ja Soothing Hand cream-käsivoidetiiviste. Siihen hintaan nähden ovat kyllä kelpo tuotteita, joskaan eivät laadullisesti sinänsä mitään suosikkejani.

Tämä lotion lähti nyt talvikäyttöön koko kropalle. Moisture locking eli kosteutta lukitseva on kyllä aika kuvaava sana tälle levitystuntumalle. Tämä voide oli kuin ohennettua Erikeeper-liimaa (ja purkkiversio on kuin ohentamatonta). Kun voiteen sivelee ihoon, se jämähtää heti kiinni kuin liima. Syntyy nihkeä kitka. Ihon pintaan tuntuu todellakin lukittuvan hengittämätön kerros ja iho muuttuu sadetakkikankaan oloiseksi.

Harmi vaan, ettei mulla ainakaan kovin hyvin pehmentänyt sitten ihoa kuitenkaan. Tuli sellainen tunne, että olisiko pitänyt laittaa ensin jotain ravitsevaa öljyä iholle ja sitten tämä "päällyslakka" pintaan ja muhiminen käyntiin :D Mun ihoon ei mineraaliöljyt ole kyllä ennenkään tehonneet ja tässäkin on vahvassa osassa heti Petrolatum. Lieneeköhän toi tärkkelys sitten vastuussa siitä nihkeydentunteesta? On kyllä erikoinen INCI perusvartalorasvoihin verrattuna.


Tuotteen nahkean tökkivä levitystapa sai purtilon kulumaan muutamissa käyttökerroissa pois. Mikälie tällä normaalihinta, mutta liian hupaa tavaraa jos suinkin maksaa yli tän 1,5 €:n. Plussaa kuitenkin flippikorkillisesta pakkauksesta, joka oli helppo valuttaa ja leikata tyhjäksi kaapimista varten.

Ja tylsähän tää tuoksuttomuudenkin vuoksi oli. En ostaisi uudelleen, koska oli aika kummallinen tuote.

4 kommenttia:

 1. Hih, sadetakki-ilmaus on hyvin kuvaava :)

  VastaaPoista
 2. Jep, oli kyllä varsin erikoinen tunnekin! :)

  VastaaPoista
 3. Hyh, kuulostaa suorastaan ahdistavalta vartalovoiteelta =D

  VastaaPoista
 4. Sitähän se olikin :D Onneksi loppui ja tilalle sai ottaa Garnierin hedelmärasvan.

  VastaaPoista