maanantai 25. helmikuuta 2013

Make Up Store Home Spa-vartalokuorintoja testissä

Kicksin poistokorissa oli taannoin tällaisia kuorintanäytepakkauksia. Yhdessä hienossa mustassa pahvirasiassa oli neljä 20 ml:n pussukkaa. Ostin yhden rasian joka lajia: Oriental, Awake ja Coffee. Miten täpinöissäni olinkaan, sillä en ollut ennen nähnyt MUS:lta mitään vartalotuotteita ja rakastan kaikkea vähänkin erikoista kuin harakka kiiltävää.

Täytyy sanoa, että oli kyllä järkyttävämpää kamaa kuin L'Oréal Exfotonic ja Anne Semoninin hotellisaippuat yhteensä. Tai itse asiassa nämä MUS:t olivat juuri kuin näitä em. yhdistettynä... Kyllä sain taas hävetä, kun tuli näitä jouluna tietysti lahjaksikin annettua. Anteeksi, sinä tällaisen lahjan saaja, jonka tiedän lukevan tätä blogia! Aina löydän kaikkea olevinaan harvinaista ja jännittävän ihanaa ja annan niitä jopa lahjaksi ja sitten huomaan, että tuote olikin jotain häpeällistä kuraa. :(


En pitänyt mistään näistä kuorinnoista. Eikä se ollut mitään lievää tylsistynyttä dislikeä, vaan vihasin ja inhosin jokaista ihan tajuttomasti. Wanna know why?

Body cream scrub coffee


Ruskean ja mustan sekainen paksuhko geeli, jossa oli harvassa isoja ja tylppiä sekakokoisia kappaleita, jotka tuoksusta päätellen olivat aitoa pienittyä kahvipapua. (En sano jauhettua kahvipapua, koska sitä ei oltu kunnolla jauhettu.) Isoimmat sattumat olivat parin-kolmen riisin kokoisia. Kuorinnasta ei ollut mitään sanottavaa hyötyä. Myöskään geelimäinen tuotepohja ei jättänyt mitään kosteuttavaa iholle eikä edes ollut pesevä ja siten hyödyllinen aine. Tuotetta kului kerralla 40 ml (!).

Olen aivan fanaattinen kahvinjuoja, mutta minusta tämän tuotteen kahvinen tuoksu oli etova. Sellainen pistäväksi paahdettu, jossain ulkomaisissa kahvikarkeissa on ollut sama aromi. Sellaisissa, joissa oli suklaakuorrutus pelkän paljaan kahvipavun ympärillä :S Blyäääh...

Body cream scrub awake

Tämä taisi olla jotenkin maitomaista tai voidemaista, muttei silti kosteuttavaa. Väri oli taas jotenkin valju ja haalea, luotaantyöntävän oloista kamaa. Kuoriva aines oli harvassa ja sekakokoista. Myös tässä tuotteessa "rae" muistutti lähinnä tylppiä ja hyödyttömiä pyykkipulverikokkareita.

Ja se "tuoksu". Tuoksui todella vahvasti liuottimelle ja levityksen edetessä mesiangervolle ja kangaslaastarille. Vihaan mesiangervoa ja kun ne puskat jossain kesällä kukkivat, joudun kävelemään ohi henkeä pidätellen. :( Odotin, että tuo Awake olisi jotain raikasta ja piristävää, kuten limeä tai sitruunaa ja petyin. Myös tätä kului kertalevityksellä (olkapäistä nilkkoihin) 40 ml.

Body scrub oriental


Tämä oli näistä vähiten kamala. Tämä oli lähinnä vain tylsä ja hyödytön. Tämänkin tuoksu oli tökkivän puistattava ja tuotepohja oli löysä ja huono ja liian isot rakeet liian harvassa. Tuoksun tarkkoja vivahteita en enää muista, mutta petyin eikä se mitään tiettyä kasvia muistuttanut. Myös tätä joutui käyttämään kerralla 40 ml.
Kaiken kaikkiaan 3 € / 80 ml oli aivan ylihinta tällaisesta laadusta. Oikeastaan tällaisesta ei kyllä kannattaisi pyytää ollenkaan rahaa. Voi että, vieläkin pöyristyttää nuo omat kokemukset ja hävettää ihan älyttömästi näiden antaminen joululahjan kyljessä eteenpäin. Mitenköhän juuri vartalokuorinnoissa on markkinoilla kaikenlaista ihme kuraa... Anteeksi, olen ehkä paha ihminen, mutten vaan keksi mitään myönteistä sanottavaa tuosta triosta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti