lauantai 23. helmikuuta 2013

Yves Rocher Chévrefeuille suihkushampoo 200 ml


Nyt kun olen innostunut käymään jumppasalilla saunassakin, niin hankin muutaman tällaisen hiuksille ja vartalolle sopivan suihkushampoon. Ihan yllättävän hyvin on toiminut, ei ole kaikkein kuivattavin iholle eikä ihan surkea hiuksillekaan. Vaatii kyllä jälkeensä sekä kunnon vartalovoiteen että huuhdeltavan hoitoaineen.Perustoimivassa tuotepohjassa ei ole siis mitään mullistavaa. Tuoksukaan ei ole ihan minun mieleiseni, mutta kelpaa kyllä. Se on kuusama. Eli? Sellainen voimakkaan raikas ja hyvin saippuainen. Todella klassinen, vahvan naisellinen ja monista hajuvesistä tuttu tuoksu. Olisiko Yvesillä peräti ollut joskus ysärillä pelkän kuusaman tuoksuinen hajuvesikin. Mitään verrokkia ei ihan äkkiä tule mieleen, Suomen marketeissa myytävät suihkutuotteet kun ovat paljon tätä makeampia ja hedelmäisempiä kautta linjan. Tämä ei ole mikään karkkinen herkkutuoksu, vaan todellakin sellainen hienostunut. (Ja ehkäpä ainakin minulle arkiselle tavistallaajalle liiankin hienosteleva.) Jäi nyt kyllä yhden pullon jutuksi.

2 kommenttia:

  1. Näppärä idea muuten tuo, kun mukanaan ei halua kantaa montaa purkkia. Jotenkin aina kammoksun shampoon ja suihkarin yhdistelmää (lähinnä hiusten vuoksi), mutta reissussa/salilla saattaisi olla hyvin kätevä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kätevä. Joskus kyllä raahaan ihan erillistuotteet mukana, jos on hiukset ekstrakuivana, sillä rehellisyyden nimissä oikea shampoo on toki parempi hiuksille. Yvesillä on kahta muutakin versiota tästä, sininen ja vihreä. Ainoastaan vihreän tuoksu on kiva, tämä keltainen ja sininen on aika hajuvesimäisiä. Joku merkki saisi kyllä keksiä oikeasti kosteuttavan ja hyvän suihkushampoon!

      Poista