sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Yves Rocher Tradition de Hammam Hoitava arganbalsami 30 ml

Tuotteen nimi antaa ymmärtää, että kyseessä on mystinen ja salaperäisen eksoottinen eliksiiri. Sitä jää miettimään, että minkähänlainen jännittävä ja erikoinen koostumus on "hoitava balsami" ja miltähän syntisen täyteläiseltä tuoksuu argan.

Jo purkin kyljen lukemalla haavekupla puhkeaa. Siellä lukee: Hoitava argan-balsami. Vartalovoide päivittäiseen käyttöön. Jepjep. Koostumus on todellakin vain perusvartalovoide. Höh. Ihan mukavan kosteuttava, ohut ja nopeasti imeytyvä sellainen kuitenkin.

Jälleen suosittelen kokeilemaan ensin minikoon. Tuoksu on nimittäin todella voimakas appelsiininkukka. Ja sillä ei sitten ole appelsiinin hedelmälihan kanssa mitään tekemistä! Appelsiininkukkavesi on tajuttoman voimakas ja kitkerä, väkevä aine. Siinä ei ole tippaakaan makeutta tai raikkautta, vaan ainoastaan tuo katkerohaju. Tyrmäävä ja minusta hirveä, mutta uimahallin isossa pukutilassa rasvaillessani yksi nainen tuli toiselta puolelta tilaa erikseen kysymään mitä ihanaa hajuvettä minulla on! Eli siis mielipiteitä jakava tuoksu selvästikin :D

Tuolla INCI:ssä viimeisenä keikkuukin bitter orange peel oil ja se kuvaa tuoksua erittäin realistisesti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti