lauantai 8. joulukuuta 2012

Yves Rocher Shower Cream Pineapple-Coconut 50 ml


Tämä oli kohtalainen ja ajoi runsaasti vaahdoten asiansa, mutta onneksi tulin ostaneeksi tätä Limited editionista huolimatta vain minipullon. Hellän kosteuttava pesutulos oli kyllä perushyvä, mutta tuoksu sai naaman vähän tällaiselle hymiölle... :S

Yves Rocherin kesäsuihkushampoohan on aivan ihanaa ja luulin tämän olevan jotenkin sille tuoksulle sukua, mutta paskanlatvat... Kookos voi olla ihanaa tai sitten niin hirveää, että se on jo ihanaa. Tämä on joko jälkimmäistä tai sitten vaan hirveää. Ehkä se ananas siinä sitten pilaa koko homman. Kummallisinta kuitenkin on, ettei tuoksussa silti erota ananasta, ainakaan mitään raikasta tuoreananasta. Yves Rocherin saman sarjan pelkälle kookokselle tuoksuva vastaava suihkugeeli on sellaista ihanan, oikean, mehevän kookoshedelmälihan tuoksuista mutta tämä sekoitus on vähän tunkkaisempi ja muovisempi. Blaah, onneksi loppui ja maksoi vain pari euroa.

Pakkausmuoto näissä vähän harmittaa, kierrekorkki ja kovamuovipullo on melko hankala suihkukaveri. Varsinkin lopussa täytyy valutella pulloa mukissa alassuin ja sitten pyydystää sitä kierrekorkkia avatessa karkaavaa saippuaa. 400 ml:n pullon yhteydessä kannattaa todellakin ostaa n. euron hintainen pumppu (voi sitten huuhtoa ja vaihtaa seuraavaan pulloon saman pumpun), mutta näihin mineihin sellaista ei toki myydä.

2 kommenttia:

  1. No onneksi en ostanut tuota kesällä, mulla kun on kookostuoksuihin sellainen epämääräinen suhde: tavallaan inhoan kookosen tuoksua, mutta joissain se taasen ei haittaakaan ja just tuo mainitsemasi Yveksen normaali kookossuihkari olikin ihan ok kun kerran sitä ostin =)

    VastaaPoista
  2. Epämääräinen suhde kookostuoksuihin! :D Sinäpä sen sanoit, mustakin tuntuu juuri tuolta! Tosiaan inhoan kookosta, mutta silti välillä sitä on saatava haistella... Jospa olen tuoksumasokisti.

    VastaaPoista