tiistai 18. joulukuuta 2012

H & M Body Scrub Pure Bloom 200 mlTämän tuotteen imago ei pure muhun sitten ollenkaan. Merihenkiset raidat ja pastellipinkki tuovat mieleeni länsinaapureiden purjehduskerhot ja helmikoruja, korkeaa ponnaria, pillifarkkuja, balleriinoja ja bleisereitä käyttävät preppy-neitoset. (Joita kumpaakaan ihmisjoukkoa vastaan mulla ei ole mitään, mutta joiden huolitellusta hienostuneisuudsta olen vaan itse tyylillisesti kovin kaukana.) Euron korista kelpasi vähän epätavallisempikin purkki ;)

Pakkaus kellahtaa kumoon melko helposti, pohja on edestä katsoen leveä, mutta toisessa suunnassa tosi kapea. Tuubin muovia on helppo taivutella ja puristella.


Jos kohta purkin ulkopuoli oli hieman ohi makuni, niin samoin oli sisältökin. Tuote tuoksuu miedosti ällölle jasmiinihajusteelle tai muulle halvan irtokarkin tyyliselle pliisulle yleismakealle kukkaselle.

Tuotteen koostumus on kuin vedellä laimennettua piimää. Väri on inhottava kelmeän kalvakka ja läpikuultava vaalea. Tuote ei ole geeliä, voidetta tai saippuaakaan vaan todellakin kuin jotain vaahtoamatonta löysää ruumiineritettä, jossa on harvassa rakeita... Ja ne rakeet on epätasakokoisia eikä kovinkaan hyvin kuorivia. Itse asiassa ne ovat kuin halpaa pyykkipulveria. Hyi. Hyyyyi.

Paskaa pikkusievässä paketissa. Sori vaan. Oli sen 1 € arvoinen, minkä tästä maksoin. Ei jatkoon minkään tuoksuisena vaihtoehtona.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti