perjantai 12. helmikuuta 2016

Kaksinaamaisuutta


Vielä viimeaikaisten postauksienkin jälkeen riittää lärvituotteiden kuoria... Tässä kosteusvoiteita, joissa oli monta tuotetta, joista tykkäämisen suhteen olin kahden vaiheilla pitkään. Taisi kallistua kaikkien kohdalla lopulta enemmän sinne disliken puolelle valitettavasti.

Phytomerin minikokolajitelmassa tullut Hydra Original Thirst-Relief Melting Cream kuulostaa taivaallisen ihanalta ja extrahyperluksukselta, mutta oli loppujen lopuksi aika tavis. Tuoksu muistutti jotain halpaa niveaa, voide oli paksuhkoa valkoista ja kosteutti ok. Tuntuma oli kuitenkin hyvin perusyövoide. Ehkä vähän sileämpi ja paremmin imeytynyt aamutuntuma kuin esim. monen Yves Rocherin voiteen jäljiltä, mutta en ostaisi uudelleen.

Dr. Hauschka Kasvovoide Quitte (en ota "kunniaa" tuotenimestä!) oli tähän mennessä toiseksi paras kokeilemani Dr. Hauschka-tuote silmähaudelappujen jälkeen. Voide tuoksui jopa ihan hyvältä, sitruunamelissaiselta. Oli kevyehkö ja kosteutti ok yökäytössä. En ostaisi silti. Tämäkin jostain minikokopakkauksesta.

Neutrogena Visibly Clear Oil-free Moisturiser on inhokkituotteitani, enkä vastoin tapojani edes leikannut sitä auki kaapiakseni loput. Tuote on paksua, synteettisen oloista helmiäisvaaleaa voidetta, jossa on mentolia. Se tuoksuu osin mentolille, osin tympeälle kukkahajusteelle. Jättää järkyttävän kiillon koko päiväksi, myös yökäyttöä ja aamupesua seuraavaksi päiväksi. Monesti nämä öljyttömät on huonompia rasvaiselle iholle kuin esim. puhdas öljy yöksi (kokemusta on). Ei jatkoon.

Yvesin parivaljakko Riche Crème Regenerating Balm Intense Nutrition sekä Sérum Végétal Wrinkles & Firmness yövoiteet oli aivan liian paksuja ja niljaisia rasvaisehkolle sekaiholleni. Käyttelin lähinnä kaulalla pois, mutta tiukkaa teki. Ja näitä punaisia kun varsinkin tipahtelee ilmaislahjoiksi joka vuosi... Ystävät ja sukulaiset ovat jo saaneet lahjoituksina osansa.
Dermosil Primo Q10 Päivävoiteesta ei jäänyt mitään muuta mieleen kuin että paksumpi kuin odotin. Ei varmaan siis mikään sekaihon huipputuote, todennäköisesti muistaisin kyllä jos olisi.

Estée Lauderin DayWear Advanced Multi-Protection Anti-Oxidant & UV Defense SPF 50 myytiin minulle n. 50 € hintaan kevyenä geelimäisenä aurinkosuojana rasvaiselle iholle. Laadun puolesta koin maksaneeni ylihintaa 30 ml:sta kurkunhajuista Garnierin Erikeeper-aurinkorasvaa. Tiedättehän, sellaisesta valkoisesta, joka jämähtää pintaan kiinni kuin runkkulomalla oleva varusmies yökerhossa. Olin hyvin pettynyt tähän tuotteeseen ja oikeastaan kaikki nämä Estéen vihreät päivävoiteet on olleet hieman samankaltaisia keskenään.

Nivea Q10 Plus Anti-Wrinkle Moisturizer Day SPF 15 Refines Pores-sekaihon versiona oli ihan ok. Pehmeän puuterinen parfyymihajuste, paksuhko koostumus ja lievästi liian kiiltävä. Tokmannin alekorista 8 €, en ostaisi uudelleen enkä ehkä tuotakaan hintaa ihan kokenut vastaavan.

Cliniderm by ACO Active Defence Sun face cream SPF 15 oli myöskin peruspertsa-aurinkorasvaa kalliiksitulevassa minituubissa. Ei ollut kiilloton eikä miellyttävä, en tule ostamaan uudelleen. Sainkohan tän muinoin Livboxista, en ainakaan muista ostaneeni...?


Otetaas tähän samaan syssyyn myös loput kesäkalmot. YR Protectyl Végétal Hydra protection Maxi spray SPF 30 oli ihan ok, suihkepullo hyvä ja sen takia voidekin miellyttävämpää, ohuempaa. Toimi, lapsella ja minulla. Dermosilin Aurinkosuojavoide SPF 30 oli paksua ja öljyistä, toimi tehon puolesta, muttei pidä vettä ollenkaan. Uudistunut tämän jälkeen, en ehkä ostaisi muutenkaan.

YR Protectyl Végétal Zero Trace Spray SPF 15 jäi arvoitukseksi. En kerinnyt kokeilla kertaakaan, kun jo päiväykset meni. Muuten en ole hysteerinen päiväysten suhteen, mutta aurinkosuojassa olen. Perhanan hamstraus, tästä on vain rahanhukkaa.

Garnier Ambre Solaire Golden Touch After sun on kivaa, ruskeankimmeltävää raikkaalla tavalla monoï de tahitin tuoksuista voidetta. Antoi kivaa hohtoa iholle ne 2 kertaa joka kesä kun tätä käytin. Ostin tän opiskellessani eräässä kaupungissa lapseni syntymän-taaperoiän kieppeillä eli sellaiset 5+ vuotta sitten... Puoli pulloa on jäljellä, mutta tuoksu on muuttunut pahaksi. Mistähän voisi johtua...? :DEi kommentteja:

Lähetä kommentti