sunnuntai 31. tammikuuta 2016

Kasvojen puhdistustuotteita


Nyt tulee kerrankin postaus, jossa on vain kivoja tuotekokemuksia. Tykkäsin näistä kaikista! Yves Rocherin Sebo Végétal misellivesi oli tehokas, muttei kuivattanut vaikka olikin rasvaisen ihon tuote. Myös silmät kestivät tätä hyvin. Hieman kurkkuun vivahtava tuoksu.

Lumene Sensitive Touch Puhdistusliinat ovat tämän jälkeen hieman uudistuneet (pakkaus valkopohjaiseksi ja INCI:ssä pellavauute lähemmäs kärkipäätä). Hajusteettomaksi hyvä ja raikas tuote. Ei jättänyt rasvaisen puoleiselle iholleni mitään tahmaa.

Estée Lauderin Perfectly Clean Multi-Action Foam Cleanser/Purifying Mask normaalille ja sekaiholle oli aivan loistava tuote! Paksu pastellinsininen voide vaahtosi todella paljon pienelläkin määrällä ja pesi ihan natisevan puhtaaksi olematta kuitenkaan saippuamainen tai kuivattava. Maskiksi jättäessä kirveli hieman silmiä, mutta pesuaineena ihan huippu. Saunaillassa tätä lainannut normaali-ihoinen työkaverinikin kehui tätä maasta taivaaseen. Onneksi taas tuli ostettua muuan lahjapakkaus, jossa tätä tuli 75 ml tuubi. Pehmeä, hienostuneen pyykinraikas-puuterinen tuoksu.Herbinan Ruusuvettä on tullut käytettyä ennenkin. Tykkäsin edelleen ja tuossa vanhassa postauksessa mainittua Cliniquen viinapommia sattuikin näköjään nyt ihan samaan syssyyn käyttöön :) Nyt kyllä tykkäsin omalla tavallaan siitäkin... Vaikka oli ihan sitä korkeinta vahvuutta eli 4:ää ja haisi ihan kirjaimellisesti pelkälle pirtulle. Lähti sileäksi iho ja voiteet imeytyi hyvin päälle. Kova kierrekorkkipullo vaan on aika huono pakkausvalinta. Ruusuvedessä on näppärä flippikorkki, mikä houkuttelee jaksamaan kasvoveden käytön paljon säännöllisemmin.

Keskellä oleva pikkusuihke oli Dermosil For Faces Kasvosuihketta. Turkoosia hunajamelonin tuoksuista kosteutustuotetta ei valitettavasti enää saa, mutta Yvesin vastaava greippisuihke onkin oikeastaan vielä kivempi. Taidan tehdä tähän pulloon matkasuolasuihkeen, sillä niitä ei tunnu myyvän minkään kaupungin kampaamoliikkeet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti