sunnuntai 31. tammikuuta 2016

Kasvojen hemmottelutuotteita


Olen tänä syksynä ja talvena panostanut kasvojen ihon hoitamiseen. Se ja avokadon ja kalaöljykapselien syönti on kyllä kannattanut! Edes nyt kovilla pakkasilla ei edellisvuosilta tuttua hilseilyä syntynyt.

Voiteen alle olen muistanut nyt seerumitkin. Syksymmällä tyhjeni Estée Lauderin Clear Difference ja YR:n Sebo Végétal puhdistavat seerumit. Estée oli ylellinen, ohut, hieman greippilonkeroisen tuoksuinen ja laadukas, Yvesin tuote selvästi halpismainen, liimamainen ja kiiltävä (ja tuoksuu vähän tuorehiivalle...). "Esteriä", kuten kosmetologini sanoo, ostan varmaankin joskus lisää, Yvesiä tuskin.

Cliniquen minikokoinen Repairwear Laser Focus wrinkle & UV damage correctorin käytin kaulalle. Oli aika paksua, maitomaista ja ihan raikkaan tuoksuista hajusteettomaksi. En ollut 28-vuotiaine sekaihoineni ihan kohderyhmää. Malu Wilzin Hydro control-ampulleissa (7 x 2 ml) oli viikoksi tavaraa aamuin illoin käyttöön. Vihreä vesimäinen tuote oli itsessään ihan hyvin levittyvää ja imeytyvää, mutta lasipakkaus hieman outo. Keilan mallisen ampullin sai helposti kaulasta katkaistua, mutta kämmenelle kaadetussa nesteessä kellui aina muutama lasinmuru... En kyllä satuttanut itseäni onneksi. Teho oli todistettavasti voiteen alla hyvä, sillä käytin nämä juuri silloin -30 asteen viikolla ja ulkoilin aamuin illoin n. 45 minuuttia kerrallaan. Voisin ostaa jonkin kuurin joskus toistekin, mutta mieluummin varmuuden vuoksi muovikupliin pakattuna. Maksoi n. 15-20 € Emotionin alekorista.
Spa-dayn pidän joka sunnuntai-iltana. Suihkussa menee tuolloin yleensä 45-60 min, kun annan tyttäreni kylpeä rauhassa ja teen samalla itselleni kaikki mahdolliset hoidot ja käsittelyt. Siispä olen saanut tyhjenemään taas yhden Freemanin järkälemäisen 150 ml ananasentsyymikuorinnan ja muutaman naamion. Ananaskuorinta oli hyvä ja sitä on vielä yksi jemmassa. Nyt olen kyllä pitänyt taukoa, kun tätä olen lähimmät 2-3 vuotta tainnut käyttääkin... Tämä oli vielä vanhaa versiota, uusi on samannäköinen, mutta INCI:ssä ainakin järjestys muuttunut aineilla.

H & M:n gojimarjasavinaamio ei ollut hyvä, näissä Hennesin naamareissa on ihan olemattomat tuoksut. Ei saa oikein ylellistä fiilistä, en edes käyttänyt loppuun tätä pussia. Dr. Hauschkan Soothing Maskista ei jäänyt mitään sanottavaa, muistan vaan äklön yrttisen tuoksun. We Care Iconin Matt Moisture face mask oli vihreää, hieman kirpeän siivousainemaisen tuoksuista. Ei kyllä kosteuttanut, vaan oli ihan perinteinen puhdistava savinaamio rasvaiselle iholle. En ostaisi mitään näistä tuotteista uudelleen.Huulirasvojen ja silmänympärysvoiteiden tyhjeneminen on harvinaista ylellisyyttä, joten käydäänpä nämäkin tässä postauksessa läpi. Minikokoinen Clarinsin Moisture Replenishing Lip Balm oli ihanaa, vaaleanpunaista ja pitkään huulilla pysyvää. Ei tuonut mitään sävyä, mutta antoi luonnollista kiiltoa. Onneksi näitä taitaa olla minulla vielä yksi täysikokoinen. Ostaisin, vaikka taitaa olla jotain 20 € kieppeillä/ 15 ml.

YR:n Inositol Végétal Tasoittava silmänympärysvoide ei kyllä ollut mitenkään erityisen hoitava, vaikka nimi kuulosti siltä. Tässä oli himmeäkiiltoinen shimmeri, minkä funktio jäi epäselväksi, sillä ei tämä mitenkään valaissut katsetta. Taitaa olla lopetettu tuote ja tämän sain ilmaislahjaksi, joten hinnasta ei tietoa. Joka tapauksessa en ostaisi, vaikka olisi mahdollistakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti