lauantai 13. helmikuuta 2016

Pyrkimystä suihkunraikkauteen



Muutaman tämän postauksen tuotteen kohdalla jäi pöyristyttävän huonoksi yritykseksi. Esimerkiksi dödön tehokkuudesta kertoo aika paljon se, että ilman oleminen johti raikkaampaan lopputulokseen kuin dödön käyttö...

Nivean In-Shower body milk (eli kuivan ihon versio) oli aika tylsää kamaa. Toimi toki ihan suht hyvänä kosteuttajana, mutta näiden Nivean perusvartalorasvojen tuoksu on ihan kauhea. Tuoksui siis ihan samalle, kuin tummansinisessä purkissa oleva normaali vartalovoide. Purkin muotoilu oli myös toimimaton. Kun käytön aikana olisi pitänyt välillä saada laskea purkki tasolle hetkeksi, se oli suljettava. Monet vähemmän jäykät flippikorkit menevät vastaavalla hetkellä sopivasti puoliksi kiinni, mutta tämä ei. Piti siis jatkuvasti lähmäisillä sormilla avata ja sulkea purkkia. En osta uudelleen.

Dermosilin Sensitive Suihkuvaahto on poistunut tuote, mutta kirjoitan siitä tähän siltä varalta, että se joskus tulee taas markkinoille. Tämä oli ihanaa, kasvojenpesuvaahtoja tiiviimpää mutta silti ihanan höttöistä valkoista tuotetta. Käytin koko pullon lapseni vartalonpesuun, eikä aiheuttanut ollenkaan kuivuutta. Tuoksuttomuus ei tympinyt ja mieto pesuteho oli lapsille sopiva. Käytin muutamia kertoja myös itse intiimisaippuan korvikkeena, eikä ongelmia tullut siinäkään käyttötarkoituksessa. Hurmaava tuote! Lapsille voisi jatkossakin valmistaa tällaisia vaahtosaippuoita, tuntuu olevan innostava tuotemuoto.

Vaasan Aito Saippua Oy:n Puolukka-suihkusaippua oli ihana tuote! Se oli väriltään kirkkaanpunaista ja läpikuultavaa. Ensin tuote oli kummallisen kiinteää hyytelömäistä, mutta lopulta tajusin sen johtuvan vain kellarikylppärimme kylmyydestä. Kun lämpöpatteri korjattiin, tuote muuttui normaaliksi, juoksevaksi suihkugeeliksi. Pullossa oli toimiva keinukorkki, vaikka kuvassa saattaa näyttää kierrekorkilta. Parasta tuotteessa oli kuitenkin raikas, ei oikeastaan ollenkaan makea aidon puolukan ja puolukansiemenen tuoksu. Syksyinen tuote, avasin tarkoituksella juuri syksykeleillä tämän. Firma on ollut olemassa vuodesta 1886 asti, mutta kuulin tästä ensimmäistä kertaa vasta siskoni antaessa tämän pullon minulle. Jos näitä jossakin myynnissä näen, ostan varmasti lisää. Nettisivujen mukaan tehdas valmistaa nimittäin kaikenlaisia omena-, aloe vera-, tyrni- ym. ihanuuksia ja jopa liikelahjasaippuoita omilla logoilla. Olisiko Länsi-Suomeen keskittynyttä tämän firman markkinointi? Kommentoikaa, jos tiedätte tämän merkin myyntipaikkoja (etenkin Itä-Suomessa).




Dermosilin kirkas, hajusteeton Ihokarvanpoistogeeli on HG-tuote höylän oheen. Tässä 2 tyhjentynyttä taas, ja taitaapa jemmoissa olla ainakin 2-3 lisää hommattuna. Kallistunut näköjään 5,90 €:on/150 ml, mutta edelleen minusta edullinen.

Dr. Hauschkan Sitruuna-sitruunaruohosuihkuvoide oli myös ihan loistavaa kamaa. Ihanan aidon sitruksisen tuoksuista ja mukavan kosteuttavaa. Tätä voisin harkita täydessä koossa ostettavaksi esim. jonkun tarjouskupongin aikana. (18,90 €/200 ml on aika kova kustannus kuitenkin arkituotteelle, joka kuluu äkkiä...)

YR Jardins du Monde Purple Rice from Laos shower cream oli ihan perushyvä tehoiltaan. Erikoinen pyykinraikkaan ja palaneen popcornin välinen tuoksu oli yllättävän hyvä, mutta en muutaman kymmenen suihkuaineen varastotilanteella ole kyllä ostamassa tätä uudelleen.

Dermosilin Sensitive Suihkugeeli oli niin perusmitäänsanomaton, etten aio ostaa tätä varmaan koskaan. Toki siis täysin toimiva, riittoisan paksu tuote sinänsä, ei vaan minun makuuni.


YR Lime from Mexico ja Rexona Invisible Black & White Diamond olivat hyviä, toimivia antiperspirantteja. Lime oli pehmeän raikas, luonnollinen tuoksultaan ja n. 3 € hintakaan ei paha. Rexonan tuoksu oli teollisempi. Kumpaakaan ei ole pakko saada lisää, mutten välttelisikään.



Dermosilin vanhanmallinen Vitamin E Deo Stick oli ihan hirveän huono ja lentää nyt puolitäytenä roskiin. Voidemainen stick tuoksuu puikossa ihan hyvältä, mutta ei pidä karvattomallakaan iholla yhtään. Muuttuu pistäväksi hajuksi ja korostaa ja lisää hienhajua, vaikka olisin vaan hengaillut kotona tekemättä juuri mitään fyysistä/hikoiluttavaa. Nykyinen versio on INCI:ltä ihan erilainen, joten sitä ei varmaan kannata kokeilematta tyrmätä tämän arvion perusteella.

Crystal Essence Lavender & White Tea Mineral Deodorant Towelettes oli yllättävän hyvä tuote. Ohjeessa neuvotaan käyttämään yksi kosteuspyyhe puhtaalle iholle (siis kuten dödökin), mutta käytin tätä käsilaukkutuotteena poistamaan hikeä kainaloista ja selästä kesken juhlaillan. Toimi sellaiseen raikastukseen minusta hyvin ja tuoksukin oli hyvän mieto, ei liian laventelinen. Ostaisin eri tuoksussa uudelleen, nämä oli iHerbistä, eivätkä muistaakseni kovin kalliita.

Myös Alba Botanican Clear Enzyme Deodorant stick Tea Tree oli iHerbistä. Soma 14 g minikoko olisi ollut näppärä matkoja varten, mutta koska teho oli samaa luokkaa kuin Dermon Vitamin E:ssä,  tämäkin teepuun ja hammastahnan tuoksuinen sticki lähtee roskiin kesken kaiken.
















1 kommentti:

  1. Kosmesisko täällä hei! Kiva että tuliainen osui oikeaan! Tuo puolukkaputeli on Punkaharjun Lustosta ja tämä Vaasan Aito Saippua vaikuttaa merkiltä, jota myydään lähinnä matkailu-, käsityö- ja torikaupoilla. Itsekin ostin silloin puolukka- ja tervapalasaippuat ja varsinkin terva oli ihanan huumaavan tuoksuinen! Tällä Melliksen vanhemmalla nettisivulla on vielä jälleenmyyjähaku myös Vaasan saippuoille: http://mellis.entecore.fi/index.jsp?pid=635

    VastaaPoista