lauantai 13. helmikuuta 2016

Käsinkosketeltavaa innostusta


Emännän Luomusokerikuorinta käsille ja jaloille oli aivan ihana, vaniljan ja toffeen tuoksuinen ja tehokas. Tuotepohja oli paksun geelimäinen, sokeria riittävästi ja teho hyvä sekä jaloille että siinä samalla käsille. Todella riittoisa, ja välillä mietinkin, että onko hyvä kaapia näppineen purkista tuotetta kerta toisensa jälkeen. Aina sinne kuitenkin hieman pääsee vettä menemään. Loppua kohden sokeri pyrki painumaan pohjalle ja päälle tuli lähes pelkkää tuotepohjaa. Prisman alekorista löytyi n. 5 € jommin kummin puolin. Valkoisen Ristin nettisivuilla tuote edelleen löytyy, vain purkki on hiukan erinäköinen. Ostan uudelleen jemmojen tyhjennyttyä, jos löydän.

Màdaran tahmean EcoLips regenerating lip balmin postaan tässä, koska se oli jo alun pitäen aivan liian yrttinen huulille ja melko pian alensinkin sen kynsinauhavoiteeksi. Tuotetta on vielä nyt muutaman vuoden "käytön" jälkeenkin jäljellä joten saijonaarasta...

Rexona Fruit Explosion käsisaippua oli hyväntuoksuinen, hieman greippi-appelsiini-hedelmäkarkkinen. Purkin kyljessä kuvassa on appelsiinisiivu ja mustaherukoita, eli yrittäisikö niille sitten tuoksua. Voisin ostaa uudelleenkin.

YR Anti-breakage Nail strengthening base coatista olen tykännyt, kuten käyttöasteesta näkyy. Jymähti jo niin tiukasti pullonpohjaan, että meni käyttökelvottomaksi. En nyt tiedä, estikö kynsien repeilyä (mulle käy aina niin ja uskon, ettei paljon muut keinot auta kuin sisäisesti otettavat ravinteet ja rasvaus), mutta värilakalle antoi hyvän, mattaisehkon pinnan tarttua.

X-tran asetonillinen kynsilakanpoistoaine öljyllä oli tehokas, mutta en ostaisi toiste näin isoa pulloa (200 ml). Käytän niin vähän, että pienempikin riittää vuosiksi ja kynsitarvikekorini mahtuu hyllyynsä paremmin, jos pullo olisi matalampi, Tätä jouduin pitämään melkein vaakatasossa, enkä luottanut ihan korkin tiiviyteen. Mitään ei kylläkään onneksi käynyt sen 3+ vuoden aikana.
OPI Avojuice Skin Quenchers Violet Orchid oli hyvä käsilaukkurasva päiväkäyttöön. Antaa kevyen silaripinnan, joka vie pikaisesti hilseilyn ja käsillä pääsee heti koskemaan esineisiin ilman tahmaisuutta. Toki tämä ei oikeasti hoida ihoa vaan on juuri sellainen pikafiksaus. Kovamuovinen flippikorkkipullo vähän hankala etenkin kun tuote on jo loppumassa. Äsken tuoksutellessani pulloa huomasin, että saumat olivat haljenneet auki. Tuoksu ihan suloinen, tosi makea kukkainen. Tilasin jostain sixpackin näitä, en muista mistä saati hintoja.

Dermosilin Actic Berries Concepts Puolukkakäsivoide oli ihan perushyvä, kevyenpuoleinen päiväkäsivoide. Hieman pitempään vie hieroa tätä imeytymään kuin OPI. Miedon puolukkainen, hyvä tuoksu. Oli joku kausituote, ei enää saatavilla.

Dermosil Käsivoide Pomegranate oli paksumpi, mutta silti teholtaan kevyt. Tämäkin laatu kerääntyy pullonsuulle kuivaksi töhkäksi, kuten Dermon käsirasvat useimmiten tekee. Hyvä, raikaspohjainen hedelmätuoksu, aika voimakas. Silti mies käytti meillä tästä ison osan ja käyttää parhaillaan toista samanlaista tyhjäksi. Ilmeisesti se pumppupullon helppous viehättää. Tämäkin oli joulupakkauksen osana vaan saatavilla aikanaan.Tässä muutama ihan peruslaatuinen, kuivattava, mutta hyväntuoksuinen käsisaippua. SEN:in Lime & Olive Liquid Hand wash oli enemmän tuon oliivin kuin yhtään limen tuoksuinen, Yvesin vaniljasuihkarit sitä tuttua ihanan makeaa kamaa.


Haksahdinhan mä myös jälleen kerran Yvesin joulujuttuihin, mutta tällä kertaa en pettynyt! Käsisaippuat olivat aiempaa paksumpia, ei kuitenkaan toki niin paksuja kuin vaikka Dermosilin vastaavat.

Candied Orange & Cinnamon oli vahvan makea, herkullinen. Spicy Vanilla on erilainen ja syvempi kuin tuo ylläoleva tavallinen vanilja, muttei silti mitenkään mausteinen. Candied orange & Almond oli enemmän viimevuotisten kaltainen, mutta hyvä, makea tuoksultaan. Kaikkia voisin käyttää mielelläni uudelleenkin.Värit olivat tyylikkäitä, tummia, siirappimaisia.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti