tiistai 11. kesäkuuta 2013

Solidaarisuuden nimissä: suihkugeelini

Inspiraatio tähän postaukseen tuli viime viikolla Novalta, joka pähkäilee välillä suhtautumistaan suihkugeeleihinsä. Tässäpä näet, onhan näitä itse kelläkin :D Kuusitoista pulloa ja minit vielä kaupan päälle. Täältä pesee!

Tässä parhaillaan käytössä oleva Dermosilin vanhanmallinen DermOlive-suihkugeeli kavereineen. Se on makea, sitruksinen ja ihan mukava. Seuraavaksi käytän tuon valjuhkon Herbinan, sitten varmaan Yvesin oliivisuihkarin, joka ei ole kovin hyväntuoksuinen. Yves oli ilmainen kylkiäinen, muut alekorilöytöjä.

Tässä Yvesin hajuvesien suihkariversiot Vanille Noire ja Rose Absolue. Olivat suht kalliita minun mittapuullani, jotain 5 ja 10 € väliltä per pullo. Toivotaan, että ovat sitten kanssa vahva-aromisia ja ihania.

Yllä on jo sitten kivempaa settiä: Yvesin Polynesian gardenia (joka on samantyyppinen tuoksu, kuin Monoï de Tahitissa) ja ylivuotinen Tribal Attitude (ihanan hedelmäinen) sekä se kuuluisa sitruspuunkukka. Täytyy kyllä sanoa, että minua tuo sitruspuunkukka ei ihastuttanut ainakaan pullosta nuuhkittuna. Muistuttaa liikaa appelsiininkukkaa...

Tässä syksyn ja talven varalle hamstrattuja rasvaisempia tuotteita. Dermon Winter Shower Creamin sain siskoltani kosmevaihdossa, Dermon edesmenneen Ginseng-suihkuöljyn ostin poistomyynnistä. Yvesin Tradition de Hammam-suihkuöljyssä on ihanan pehmeä vaniljainen-itämainen tuoksu. Dermosilin suihkuöljy haisee karmealle sitruksen valkealle osalle, mutta toivon sen sopivan ajoittain erittäin hilseilevälle iholleni.

Seuraavana vuorossa suihkushampoot, joita käytän matkoilla ja salilla sekä hiuksiin että vartalolle. Kaikki ovat Yves Rocherin tuotantoa. Monoï de Tahiti on minun ja monen muun ällömakea ikisuosikki. Retropical on tämän kesän tuoksu. Pidän siitä ihan, mutta esim. tuo ylempänä kuvattu Tribal Attitude on minusta herkullisempi. Vihreä pullo on vihreän teen tuoksuinen, tyyppiä ihan kiva. Sininen seetrin tuoksuinen on melkein miehinen, hyvin syvänmausteinen tuoksultaan. Saa nähdä, vaihtaako majaa sitten aikanaan mieheni reenikassiin.

Ja hellanlettas, sitten nämä! Dermosilin Suihkuvoide E on peruskiva ja mielestäni hyvin hellävarainen. E-sarjan tuoksukin on raikkaampi näissä pesevissä tuotteissa yleensä. The Body Shopin Shea shower cream oli yllättävän miehisen ja vahvan tuoksuinen :( Voi olla, että menee tämäkin minulle harvinainen herkku lopulta "parempiin suihin"... Mango-geeli sen sijaan on ihanan raikas ja superhedelmäinen, ostin aiemman hyvän muistikuvan perusteella enkä ollut väärässä. Yvesin vattusuihkari on kiva ja vähän erilainen kuin esanssivattutuotteet. Italian mandariini niinikään Yves Rocherilta on mulla tällä hetkellä aamukäytössä lavuaarin reunalla eli pelkille kainaloille. Sen mandariinisuus on mieto ja aito sekä yllättävän raikas.

Eli 21 kpl loppujen lopuksi. Aion nauttia näistä ihan hyvällä omallatunnolla, aika monta pulloa kuitenkin saa pois nurkista jo vuodessa. Esimerkiksi mulla tuo tänhetkinen DermOlive on huvennut puoleenväliin parissa viikossa :O Millainen suihkarivarasto lukijoiltani löytyy? Kommenttia tai postausta kehiin, siskot! ;)

2 kommenttia:

  1. Siis sun varastohan näyttää sympaattisen pikkuselta!! :D Tai siis tuosta ensimmäisestä kuvasta ei ikinä uskoisi, että siinä on peräti 16 pulloa. Itellä on vähän enemmän... Varmaan 30-40, en ole laskenut. :D Osa on pieniä, 50-60 -millisiä, mutta silti. Ja sitten oon hamstrannut halvalla jotain hajuvesien suihkugeelejä, kun "ei näitä ikinä saa tän halvemmalla, nää vaan on ihania". Ja sitten tietysti ulkomaan tuliaiset. Huh huh!! :D

    Tuossa on kyllä muutama omakin suosikkini: Yves Rocherin Monoï de Tahiti on ehkä paras ikinä. :P Lisäksi YR:n vadelma ja The Body Shopin mango on myös aiiivan omaa luokkaansa. :)

    Mutta hyvä tietää tuosta Polynesian Gardenian tuoksusta, että herkku on! Jos meinaan sattuu joskus varastot loppumaan... ;D

    VastaaPoista
  2. Aika moni on kyllä jo ostoslistalla mulla... Esim. ruokakaupasta en ole ostanut piiiitkään aikaan suihkugeelejä. Kyllä saatan kohta kotiuttaa muutamia ;) Suosikkisi on aika samat kun mulla!

    VastaaPoista