sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Eveline Glicerini Hand and Nail cream-mask 5 in 1 100 ml


Luulin noiden super-concentrated cream-mask ja 48h-lupausten takia tätä kovinkin täyteläiseksi yökäsivoiteeksi. Toisin kävi, mutta tykkään kovasti! Tämä on nimittäin kaikkein ohuin, nopeimmin imeytyvä ja tahrimattomimmat kädet tekevä päiväkäsivoide, jota olen koskaan kokeillut. Jopa superohut OPI Avojuice jää silikonisemman ja niljaisemman tuntuiseksi. Tämän Evelinen tuubin alareunassa lukeekin perfectly absorbing formula, joka on pakkauksen realistisin tekstipätkä.


Ei nuo pehmennys- ja tehokkuuslupaukset tai varsinkaan pitkäkestoisuus totta ole. Tätä voi levittää jopa kaksi kertaa peräkkäin, eikä voide kosteuta kovin paljoa. Pienen siistin pintasilotuksen tunteen tällä saa. Ja papereita voi selata välittömästi. Siis ihan oikeasti ihan heti. Atopiakohdat ei silotu senkään vertaa, oikein pahan hilseilyn yhteydessä voide kirvelee. Käyttäisin tätä mielelläni töissä, mutta kotona tämä on liian hupaa kulumaan, kun tulee lisäiltyä jatkuvasti. ;)

INCI kuulostaa hoitavalta ja ei-silikoniselta, joten ihmettelen tätä ohuutta ja keveyttä. Voide on valkoista ja hivenen läpikuultavaa, silti melko tuhtia rakenteeltaan. Tuoksu on mieto ja muistuttaa hieman persikkaa ja kookosta, mutta pohjalla on pyykkipulverimainen "ulkoilmantuoksu"-vivahde. Tuubi on erittäin löysää muovia, samanlaista on monissa halvoissa hammastahnatuubeissa. Korkki on tavallinen kierrekorkki. Virkistävän uudenlainen tuote. Oli hyvä hinta-laatusuhde, sillä löysin tämän Tokmannin euronkorista.

2 kommenttia:

  1. Minulla oli tämä sama, mutta emme päässeet voiteen kanssa ollenkaan sinuiksi :) Kosteutustehot eivät riittäneet makuuni, vaikka pakkauksen lupaukset olivat niin houkuttelevat.

    Siskoni oli ostanut saman ja tykkäsi tuotteesta. Siispä lykkäsin omani hänen mukaansa :D

    VastaaPoista
  2. Oon samaa mieltä kanssasi suhteellisesta kosteustehottomuudesta, joskus vaan ainakin mulle se on toivottavakin ominaisuus kaiken maailman liimaisten rasvojen joukossa :)

    VastaaPoista